Αναβολή μέχρι την Παρασκευή για την υπόθεση Δρομολαξιάς

Αναβλήθηκε μέχρι την Παρασκευή, 4 Ιουλίου, δόθηκε σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου, που συνεδρίασε στη Λάρνακα, στην ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της αγοράς από το Ταμείο Συντάξεων της CYTA, τουρκοκυπριακού τεμαχίου στη Δρομολαξιά.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο αναφέρθηκε ότι ο Ηλίας Στεφάνου, συνήγορος υπεράσπισης των Γιάννη και Γρηγόρη Σουρουλλά, Βενιζέλου Ζαννέττου και Polleson Holdings Ltd, ήταν ασθενής και δεν κατέστη κατορθωτό να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Νικόλαος Σάντης όρισε ως επόμενη δικάσιμο την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι Ευστάθιος Κιττής, τέως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYTA, Χαράλαμπος Τσουρής, τέως Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΗΚ και κατά τον ουσιώδη χρόνο μέλος του Δ.Σ. της CYTA, Ορέστης Βασιλείου, Διευθυντής της CytaVision και τέως Γενικός Γραμματέας της ΕΠΟΕΤ-ΟΗΟ-ΣΕΚ, Γιάννης Σουρουλλάς υπάλληλος της CYTA, Γρηγόρης Σουρουλλάς, υπάλληλος του Κτηματολογίου, Βενιζέλος Ζαννέτος, στέλεχος του ΑΚΕΛ, Αντώνης Ιωακείμ, επιχειρηματίας και η εταιρεία Polleson Holdings Ltd.