Αναβαθμίστηκε το Skype για iPhone και iPad

Tο Skype για iPhone και iPad αναβαθμίστηκε με τη νέα 4.5 έκδοση να φέρνει γενικές βελτιώσεις και διορθώσεις, καθώς επίσης, την ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία της επανάκλησης (redial).

Σε περίπτωση λοιπόν που μιλάς με κάποιο φίλο σου, αλλά το σήμα στο Wi-Fi ή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας δεν είναι καλό και πέσει η γραμμή, τότε θα γίνει αυτόματα redial. Ωστόσο, εάν η προσπάθεια αποτύχει, τότε δεν υπάρχει αυτόματα δεύτερη απόπειρα.

Στη νέα έκδοση του Skype χάρη στις απαραίτητες διορθώσεις, τα instant messages που ανταλλάσσεις με τους φίλους σου εμφανίζονται στη σωστή σειρά μέσα στις συνομιλίες σας.

Για όσους χρησιμοποιήσουν το Skype για πρώτη φορά στο smartphone τους θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν με έναν καινούριο λογαριασμό, ενώ η εφαρμογή θα αναζητήσει αυτόματα ποιοι φίλοι τους τη χρησιμοποιούν επίσης.

Το Skype για iPad φέρνει ένα βελτιωμένο user interface κι επιτρέπει στο χρήστη με ένα απλό swipe στο αριστερό μέρος της οθόνης να δει τις πρόσφατες συνομιλίες του. Ακόμη έγιναν ορισμένες διορθώσεις στο user interface για τους χρήστες του iPad mini. Επίσης, να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή πλέον δεν κρασάρει κατά τη διάρκεια group chat.

Το Skype 4.5 για iPad είναι συμβατό με iPad, iPad 2, iPad mini και το πρόσφατο iPad με τη Retina Display, ενώ το Skype 4.5 για iPhone με iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 5, καθώς επίσης, 2ης, 3ης και 4ης γενιάς iPod Touch αντίστοιχα.

Απαραίτητη προϋπόθεση όλες οι παραπάνω συσκευές να τρέχουν με iOS 5.0 ή πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της Apple.

e-go.gr/tech