Ανέκοψαν αυτοκίνητο 27χρονης για έλεγχο και βρήκαν, δέσμη κλειδιών, μαχαίρια και ρόπαλα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.20μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο σε δρόμο της Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 27χρονη κάτοικος Πάφου, ενώ στο όχημα επέβαιναν άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 19 ετών, επίσης κάτοικοι Πάφου.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια τέσσερα μαχαίρια και ένα πτυσσόμενο ρόπαλο. Εντοπίστηκαν επίσης, μία δέσμη κλειδιά, ένα κλειδί αυτοκινήτου, καθώς και ένα ηλεκτρικό πατίνι, για τα οποία δεν έδωσαν σαφείς εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους. Παράλληλα, στην κατοχή της 27χρονης εντοπίστηκαν τρεις τραπεζικές επιταγές, για διάφορα χρηματικά ποσά.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.