Ανάμειξη Βουλγαράκη στα εσωκομματικά των ΑΝΕΛ καταγγέλλει ο Γ.Κουράκος

Νέα βόμβα έσκασε στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης της Κ.Ο του κόμματος, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Κουράκος προχώρησε σε καταγγελία υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από πολιτικό,που του είπε “τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα, εσείς πάτε να το διαλύσετε;” . Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο εν λόγω πολιτικός ήταν ο Γ.Βουλγαράκης.

Σύμφωνα, με τον βουλευτή ο κ. Βουλγαράκης επικοινώνησε και με τον κ. Ζώη. Παράλληλα, όπως υποστηρίζει ο Γ.Κουράκος, τόσο ο ίδιος όσο και ο Χρήστος Ζώης είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου,προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των λεγομένων. Ενώ την ίδια ώρα δήλωσε πως ζήτησε και από τον Πάνο Καμμένο να κάνει το ίδιο.

Η απάντηση του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη ήρθε μέσω του λογαριασμού στο Twitter, όπου και έγραψε: “Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές- από καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε “επιχειρήματα” αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών. Προσωπικά είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο και με κανένα κόμμα.

Ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα”.