Αλλού μας τρώει και αλλού κνιθόμαστε…

Την υπόληψη του Αλεξάντερ Ντάουνερ, ανέλαβε να προστατέψει  η Αρχή Ραδιοτηλέορασης Κύπρου στέλνοντας στο Ράδιο Πρώτο, μια επιστολή κατηγορώντας τον δημοσιογράφο Λάζαρο Μαύρο ότι στο πλαίσιο της εκπομπής του με τίτλο: «Πρώτη εκπομπή» πρόσβαλε την αξιοπρέπεια και την τιμή του Ειδικού Σύμβουλου του ΓΓ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Συγκεκριμένα, στις 12 Μαρτίου ο κ.Μαύρος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον Πανεπιστημιακό Γιώργο Κέντα ο οποίος είπε μεταξύ άλλων για τον Ντάουνερ  ότι: «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε εμπλοκή σε σειρά σκανδάλων κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας. Ένας σχεδόν απόλυτα αποτυχημένος πολιτικός στην Αυστραλία ο οποίος κατάφερε να κερδίσει αυτό το συμβόλαιο με τα Ηνωμένα Έθνη και να εξυπηρετεί τις προσωπικές του φιλοδοξίες και το πάθος που έχει ο ίδιος ως πρόσωπο να προωθεί τις δικές του αντιλήψεις».

Όπως μας ενημέρωσαν από το Ράδιο Πρώτο, σύντομα θα απαντήσουν γραπτώς στα τους καταλογίζουν .

Εν μέσω οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας να ασχολούμαστε με την «υπόληψη» του κ.Ντάουνερ, μάλλον είμαστε τελικά λαός που: Αλλού μας τρώει και αλλού κνιθόμαστε…

Της Νικολέτας Χρήστου