Αλληλεγγύη: Άντρος και Αβέρωφ παραπλανούν τον λαό

Αλληλεγγύη: Άντρος και Αβέρωφ παραπλανούν τον λαό

«Το ΑΚΕΛ παραπλανά σκόπιμα, επικίνδυνα και τραγικά τον Κυπριακό Λαό επιμένοντας ότι στην πενταμερή «θα συζητηθεί η διαδικασία για παραγωγικές συνομιλίες που θα ακολουθήσουν και οι οποίες θα γίνουν στην βάση της ΔΔΟ με πολιτική ισότητα, ενώ θα ληφθούν υπ’ όψιν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ».

Εξίσου δραματικά παραπλανά τον λαό και ο Αβέρωφ Νεοφύτου όταν παρομοιάζει την πρόσφατη κατά κράτος ήττα της ΚΔ στην εαρινή σύνοδο κορυφής της ΕΕ με το Ελσίνκι, όπου βεβαίως στη σύνοδο η Τουρκία απαλλάχθηκε πλήρως των εγκλημάτων της και έλαβε σημαντικές υποσχέσεις που περιλαμβάνουν και τεράστια ανταλλάγματα στο Κυπριακό.

Ειδικά εν όψει του πολέμου στην Ουκρανία όπου ΕΕ-ΝΑΤΟ θα εμπλακούν σε μια μάχη που άρχισαν εδώ και χρόνια με τις διαδηλώσεις της πλατείας Μαϊντάν, τις οποίες χρηματοδοτούσαν με 1 εκατομμύριο ευρώ ημερησίως. Ήδη η Τουρκία έχει εμπλακεί στην σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας αποστέλλοντας drones και υψηλής τεχνολογίας όπλα στην Ουκρανία.

Εκείνο που θα γίνει στην πενταμερή της Γενεύης είναι η αποδοχή λύσης της χαλαρής αποκεντρωμένης συνομοσπονδίας δύο κυρίαρχων κοινοτικών κρατών, την οποία λύση οι εν λόγω Νεοφύτου και ΑΚΕΛ θα παρουσιάσουν ως “ΔΔΟ με καλό περιεχόμενο”.

Οι πιέσεις προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη είναι ασφυκτικές.

Εμείς έχουμε δεόντως προειδοποιήσει για την τουρκοβρετανική παγίδα στην οποία η ΕΕ παίζει τον ρόλο της φάκας και ο Γκουτέρες του τυριού.»

Check Also

Το Ευρωκοινοβούλιο μίλησε… στην Κύπρο δεν άκουσαν

Το Ευρωκοινοβούλιο μίλησε… στην Κύπρο δεν άκουσαν Στην ελληνική μυθολογία,επειδή ο Προμηθέας έκλεψε τη φωτιά …

15 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων covid

Σε 15 καταγγελίες πολιτών και τρεις υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από …