Αλίκη Χρυσοχού: Μάγεψε αλλά δεν κατάφερε …

Παρά την εκπληκτική της παρουσία στον ημιτελικό του Britains Got Talent, η συμπατριώτισσα μας Αλίκη Χρυσοχού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του show. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοίνωσε η επίσημη ιστοσελίδα του Βρετανία Έχεις Ταλέντο.

H Αλίκη στον τελευταίο ημιτελικό του διαγωνισμού, που ήταν και ο δυσκολότερος, ερμήνευσε μοναδικά το «Come What May» και οι κριτές υποκλινόμενοι στο ταλέντο της λεμεσιανής σοπράνο, σηκώθηκαν και την χειροκρότησαν, ενώ τα σχόλια της εκπομπής για την Αλίκη μας, γράφουν ότι τραγούδησε «Σαν Άγγελος που στάληκε από τον ουρανό» με την υψηλή νότα του τέλους να σφραγίζει την πραγματικά τέλεια ερμηνεία της!!!

Στη προσωπική της σελίδα στο Facebook η Αλίκη ευχαρίστησε όλους όσους ήταν δύπλα της όλο αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δε μπορώ να σταματήσω να χαμογελώ:) Θα το ξανάκανα από την αρχή! Είστε η πηγή θετικής μου ενέργειας και δύναμης. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!»

Η Κύπρια σοπράνο συγκίνησε τους πάντες στην πρώτη της οντισιόν τόσο με την υπέροχη φωνή και ερμηνεία της αλλά και για τη μάχη της με την εγκεφαλίτιδα.

Όπως αποκάλυψε η Αλίκη πριν μερικά χρόνια δεν μπορούσε καν να μιλήσει λόγω της σπάνιας ασθένειας από την οποία έπασχε.

«Είμαι ευλογημένη που είμαι εδώ σήμερα. Πριν μερικά χρόνια οι γιατροί μου είπαν ότι έχω εγκεφαλίτιδα. Όλα όσα είχα μάθει να κάνω ως μωρό εξαφανίστηκαν. Δεν μπορούσα να μιλήσω, διαβάσω, γράψω ή περπατήσω.

Η μητέρα μου έπρεπε να κάνει τα πάντα για μένα. Να με ταΐζει και να με κάνει μπάνιο. Μέχρι που μια νύχτα που ήμασταν στο νοσοκομείο, άρχισε να μου τραγουδά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ανταποκρίθηκα σε οποιοδήποτε ερέθισμα μετά από πολύ καιρό».

Αυτό δήλωσε η ταλαντούχα Κύπρια Αλίκη Χρυσοχού στα πλαίσια του «Βρετανία έχεις ταλέντο», μετά την εκτέλεση του Bring Me To Life των Evanescence που έκανε κοινό και κριτική επιτροπή να σηκωθεί και να την χειροκροτήσει.

Μετά την ανάρρωση της η Αλίκη αποφοίτησε από το Sheffield University με Bachelor of Music και συνέχισε τις σπουδές και την καριέρα της στην Νέα Υόρκη.

Η Αλίκη αποτελεί αναμφίβολα πηγή ελπίδας και αισιοδοξίας και παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό αλλά για όλους εμάς η Αλίκη είναι η μεγάλη νικήτρια όχι μόνο του show αλλά της ΖΩΗΣ.

Να αναφέρουμε ότι στον ημιτελικό του Σαββάτου πέρασε απευθείας το χορευτικό συγκρότημα σκιών ATTRACTION το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας οντισιόν με ένα θέαμα πραγματικά απίστευτο!