Ακόμα στοιχειώνουν την Mia Khalifa οι 3 μήνες στον κλάδο του πορνό…

Παρόλο που αποσύρθηκε από τη βιομηχανία του πορνό πριν από έξι χρόνια, έχοντας εργαστεί σε αυτή για μόλις τρεις μήνες, η Μία Καλίφα μετανιώνει πικρά για την εμπειρία της στο συγκεκριμένο κλάδο, που ομολογεί ότι τη στοιχειώνει ακόμα.

@miakhalifaIt is what it was

♬ original sound – weebkiller

Ένα βίντεο που ανέβασε στη δημοφική πλατφόρμα του TikTok η Αμερικανίδα sportscaster με καταγωγή από τον Λίβανο στάθηκε αφορμή να «φουντώσει» ξανά στα social media η συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της, με την ίδια να αναγκάζεται να υπερασπιστεί εκ νέου τον εαυτό της στο Twitter, απαντώντας σε όσους ενοχλήθηκαν από τα λεγόμενά της.

Το επίμαχο κλιπ στο TikTok που ξεκίνησε τη συζήτηση δείχνει την 27χρονη σήμερα Καλίφα να στέκεται μέσα στο σπίτι της με ύφος «χαμένο» και φορώντας ένα μπουρνούζι. «Η ωριαία κρίση αποσύνδεσης από την πραγματικότητα που σε πιάνει όταν θυμάσαι ότι η μοναδική εικόνα που έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι για σένα βασίζεται αποκλειστικά στους τρεις πιο ταπεινωτικούς, τοξικούς και μη χαρακτηριστικούς μήνες της ζωής σου, όταν ήσουν 21 χρονών», γράφει το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

Σύμφωνα με τη Sun, η Καλίφα γύρισε 11 ταινίες μέσα σε μια περίοδο τριών μηνών το 2014. Παρόλο που αποσύρθηκε μετά από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να κυνηγήσει άλλα επαγγελματικά της όνειρα, παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς «σταρ» της πλατφόρμας του Pornhub. Παρά τη μεγάλη της επιτυχία σε αυτόν τον κλάδο, η Λιβανο-αμερικανίδα υποστηρίζει ότι έβγαλε μόλις γύρω στα 10.000 ευρώ από τα βίντεό της. Επίσης υποστηρίζει ότι παρόλο που τα περασμένα χρόνια έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να αφαιρέσει τα εν λόγω βίντεο από πολλά site πορνογραφικού περιεχομένου, δεν τα έχει καταφέρει.

Ένα από τα βίντεο της Καλίφα που είχε προκαλέσει σάλο κατά τη διάρκεια της σύντομης καριέρας της ήταν εκείνο που την έδειχνε να κάνει σεξ φορώντας μια ισλαμική μαντίλα. Όπως έχει πει επανειλημμένα η νεαρή sportscaster, το βίντεο που έκανε το λάθος να γυρίσει μετά από πιέσεις που δέχτηκε, είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί ακόμα και απειλές κατά της ζωής της από φανατικούς μουσουλμάνους.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Καλίφα, αλλά και παλαιότερες συνεντεύξεις της, δείχνουν το πόσο έχει μετανιώσει για την προηγούμενη «καριέρα» της και στρέφονται κατά επιτήδειων που εκμεταλλεύονται νέα κορίτσια, συχνά πιέζοντάς τα να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν. Χωρίς να απαλλάσσει τον εαυτό της από την προσωπική της ευθύνη, η πρώην πορνοστάρ κάνει λόγο για ένα σύστημα που δεν σε αφήνει να επανορθώσεις για τα παλιά σου λάθη και σε σημαδεύει ανεπανόρθωτα.

Όπως σημειώνει, το κόστος της «θητείας» της στο πορνό στις οικογενειακές, προσωπικές της σχέσεις και την επαγγελματική της ζωή είναι τεράστιο. Γι’ αυτό και συμβουλεύει τις νέες κοπέλες να το σκεφτούν πολύ καλά πριν αποφασίσουν να ασχοληθούν με έναν τόσο ψυχοφθόρο επάγγελμα.

Οι τοποθετήσεις της Καλίφα απέσπασαν κυρίως σχόλια στήριξης από χρήστες των social media. Ωστόσο, δεν έλειψαν και κάποιοι που την κατηγόρησαν για υποκρισία και έκαναν λόγο για «δικαιολογίες» που δεν πείθουν κανέναν.