ΑΚΕΛ Λάρνακας για δεξαμενές πετρελαιοειδών: “Κατεδάφιση” της νοημοσύνης μας

Για «Κατεδάφιση» της νοημοσύνης μας, κάνει λόγο το ΑΚΕΛ Λάρνακας αναφερόμενο στη τελετή κατεδάφισης της δεξαμενής 15 στη Λάρνακα στις 3 Μαίου:

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Η Λάρνακα δεν είναι επικοινωνιακές φιέστες που έχει ανάγκη, αλλά υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί από την κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και οι οποίες δυστυχώς δεν έχουν υλοποιηθεί.

Στις 3 Μαΐου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην τελετή της «κατεδάφισης» της Δεξαμενής 15. Καλώς θα κατεδαφιστεί η δεξαμενή, αλλά αυτό γίνεται με μερικά χρόνια καθυστέρηση.

Ο Πρόεδρος έρχεται στην πόλη μας. Ελπίζουμε αυτή τη φορά όλα όσα θα πει και για όλα όσα θα δεσμευτεί, να μην αποδειχθούν ξανά έπεα πτερόεντα. Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου στις 3 Μαΐου στην πόλη μας, καλούμε τον Πρόεδρο και την κυβέρνηση να μην περιοριστούν στα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Άλλωστε, αυτά που θα πρέπει να γίνουν είναι πολύ συγκεκριμένα και υπάρχουν αποφάσεις. Είτε πρόκειται για τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών είτε για τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας. Η πόλη και επαρχία Λάρνακας έχει μπουχτίσει από δεσμεύσεις, δηλώσεις και υποσχέσεις. Απαιτεί έργα.’