ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ακρίβεια, φτώχεια και οικονομική δυσπραγία

Η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ακρίβεια, φτώχεια και οικονομική δυσπραγία τόνισε σε δήλωσή του ο Χάρης πολυκάρπου, μέλος του πολιτικού γραφείου της ΚΕ του ΑΚΕΛ

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού και ο Υπουργός Οικονομικών δεν καταλαβαίνουν -είτε κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν- τι σημαίνει ακρίβεια, φτώχεια και οικονομική δυσπραγία. Ό,τι και αν συμβαίνει, το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι το ίδιο – αδυνατούν να δώσουν στήριξη και προοπτική στην κοινωνία.

Διαφορετικά, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει συστάσεις στα κράτη μέλη για το αυξημένο κόστος στο ηλεκτρικό ρεύμα, ο Ν. Αναστασιάδης και η κυβέρνηση Συναγερμού θα φρόντιζαν να λάβουν μέτρα αντί να κάνουν πως δεν ακούνε.

Την ώρα που η ακρίβεια εξανεμίζει το μισθό των εργαζομένων, ο Υπουργός Οικονομικών θα συζητούσε μέτρα στήριξης των εργαζομένων αντί να τους καλεί να αφήσουν πίσω τη μιζέρια.

Την ώρα που η Κύπρος κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς βασικά τρόφιμα και αγαθά, η κυβέρνηση θα έτρεχε να καλύψει το κενό, αντί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο της εξυπηρετώντας οικονομικά συμφέροντα.

Για το ΑΚΕΛ πρώτιστο μέλημα ήταν και παραμένει η στήριξη των εργαζομένων και της οικονομίας. Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να προσπαθεί νυχθημερόν να δώσει απαντήσεις στο ΑΚΕΛ, καλύτερα ας προσπαθήσει να ακούσει αυτά που εισηγείται το ΑΚΕΛ.