Αισιόδοξος ο Πρωθυπουργός για την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας

Αισιόδοξος ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνομιλία που είχε με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Σαμαράς συνομίλησε στο εντευκτήριο της Βουλής με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά το πέρας της επετειακής εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε, εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε εκλογές για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Πιστεύετε ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτήν τη Βουλή;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε από βουλευτή. «Εγώ έτσι πιστεύω, φαίνεται πως πιάνουμε τους 180», απάντησε..

Ταυτόχρονα άκουσε το αίτημα των βουλευτών για στενότερη συνεργασία τους με τους υπουργούς για την επίλυση θεμάτων που απασχολούν τις περιφέρειές τους, ενώ με ενδιαφέρον άκουσε και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις καθυστερήσεις των προκαταβολών του ΕΛΓΑ προς τους αγρότες.

Κοντά στον κ. Σαμαρά βρέθηκαν στο εντευκτήριο οι Γεωργία Μπατσαρά, Διονυσία Αυγερινοπούλου, Άννα Καραμανλή, Ασπασία Μανδρέκα, Γεωργία Μαρτίνου, Φωτεινή Αραμπατζή, Ασημίνα Σκόνδρα, η Τάνια Ιακωβίδου, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ κοντά βρέθηκαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Αθανάσιος Μπούρας, η υπουργός Τύπου Σοφία Βούλτεψη και οι βουλευτές της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο Χρήστος Δήμας και Κώστας Καραγκούνης.