Αθηναΐς Νέγκα: Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα κορωνοϊό… (Video)

Η Αθηναΐς Νέγκα πριν από λίγες μέρες μέσα από τα social media είχε ανακοινώσει πώς έχει όλα τα συμπτώματα του κορονωϊού. Η ίδια παραμένει στο σπίτι της προσέχοντας να μην έχει ιδιαίτερη επαφή με τον άντρα της και τα παιδιά της για την προστασία τους και αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει το τεστ αλλά βρίσκεται σε επαφή με τον γιατρό της.

Η δημοσιογράφος μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για όλα όσα ζει εδώ και μερικές μέρες έχοντας όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού, ενώ όπως ανέφερε είναι αρκετά δύσκολο να ξέρει κανείς πού κόλλησε τον κορωνοϊό.

«Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με πονούσε ο λαιμός μου. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός. Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση τα τεστ και είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου για να πας να το κάνεις και αν έχεις τον ιό τον διασπείρεις. Μίλησα με τον γιατρό μου. Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές με τα παιδιά μου και τον άντρα μου, δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι. Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα. Έχω 8 μέρες πυρετό κάτω από 38, συνήθως το βράδυ. Δεν είναι βαρύ αλλά αυτό που εγώ δεν έχω ξαναζήσει είναι μια τέτοια διάρκεια. Επίσης δεν έχω όρεξη να φάω».

https://www.youtube.com/watch?v=2TIVAD8zdbg