Αδαμαντίδης: Δεν έσπρωξα τη δημοσιογράφο – Το επεξεργάστηκαν στο μοντάζ

Για το περιστατικό που φάνηκε να σπρώχνει δημοσιογράφο έξω από τα δικαστήρια μιλά ο Θέμης Αδαμαντίδης. «Θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση. Εκείνο το πρωινό που πήγαινα σε κάποιο δικαστήριο έτσι όπως περπατούσε ήταν εμφανές ότι αυτό το επεξεργάστηκαν στο μοντάζ για να φανεί ότι ήθελα να αποφύγω με βίαιο τρόπο τη δημοσιογράφο. Ήταν εμφανέστατο και δε θα έπρεπε να με κρίνει, έπρεπε να το ψάξει λίγο καλύτερα. Με καλή πρόθεση το λέω και καλή διάθεση» σχολίασε ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αφήνοντας αιχμές για το πώς παρουσίασε το θέμα η εκπομπή.

Όσον αφορά τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, ο Θέμης Αδαμαντίδης παραδέχεται ότι το «Μα πού να πάω» είναι το κομμάτι που περιγράφει καλύτερα τη ζωή του αλλά και πως κόσμος του εκμυστηρεύεται ότι χάρη στο συγκεκριμένο τραγούδι δεν χώρισε τελικά.

Για την περιβόητη ατάκα του Στέλιου Καζαντζίδη για τον ίδιο, ότι πρόκειται για τον διάδοχό του, ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει: «Είναι πολύ τιμητικό αυτό, ήταν μεγάλη λατρεία ο Στέλιος. Αλλά ο Καζαντζίδης ήταν ένας, δεν ξαναβγαίνει άλλος».