Άκαρπες οι έρευνες για τον 33χρονο λοχαγό από τη Γεροσκήπου

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου στρατιωτικού από την Γεροσκήπου  

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι οι έρευνες από ξηράς , θαλάσσης και αέρος για τον εντοπισμό του 33χρονου στρατιωτικού από την Γεροσκήπου, χωρίς μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα.

Ο 33χρονος που είναι λοχαγός στην Εθνική Φρουρά έφυγε χθες το πρωί από τη Λευκωσία με προορισμό την Πάφο ενώ από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Το αυτοκίνητο του 33χρονου στρατιωτικού εντοπίστηκε στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας με ανοικτές τις πόρτες και με τα κλειδιά πάνω στο όχημα από τουρίστα περιηγητή.

Για τον εντοπισμό του 33χρονου οργανώθηκε σήμερα και χθες  ευρείας κλίμακας συντονισμένη επιχείρηση. Στις έρευνες που επανήρχισαν στις 5 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στη μία,  συμμετείχαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής αστυνομίας, σκάφος με δύτες, μέλη της αεροπορικής πτέρυγας της αστυνομίας με ένα ελικόπτερο , μέλη της εθνικής φρουράς με δύτες, μέλη της ΔΑΣΑ,  και μέλη της πολιτικής άμυνας.

Στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και στην ευρύτερη περιοχή στο πλαίσιο των σημερινών ερευνών εντοπίστηκε από μέλη της αστυνομίας μια φανέλα μαύρου χρώματος.

Στην περιοχή παρέμεινε περίπολος του αστυνομικού σταθμού Πέγειας για περιπολία και τυχόν εντοπισμό του ελλείποντος προσώπου ενώ οι έρευνες αναμένεται να επαναρχίσουν αύριο με το πρώτο φώς της ημέρας.