Αβέρωφ: Η κυβέρνηση πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να στηρίξει τους Κύπριους πολίτες

Μέσα από τη μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση από την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας η κυβέρνηση πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να στηρίξει τους Κύπριους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους αυτοεργοδοτούμενους και τις επιχειρήσεις. Τώρα είναι η ώρα της ατομικής και της συλλογικής ευθύνης. Εμείς, έχουμε την αυτοπεποίθηση και είμαστε σίγουροι πως όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας, έτσι θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας, τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου για την οικονομία.

Η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της. Μέσα από τη μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας έδωσε όλα τα αναγκαία εργαλεία, πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να στηρίξει τους Κύπριους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους αυτό-εργοδοτούμενους και τις επιχειρήσεις.

Τώρα είναι η ώρα της ατομικής και της συλλογικής ευθύνης.

Ο κάθε ένας και η κάθε μια, να εργαστούμε από το δικό μας μετερίζι για να πετύχουμε τον μεγάλο, εθνικό αλλά και συλλογικό στόχο.

Εμείς έχουμε την αυτοπεποίθηση και είμαστε σίγουροι πως όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας, έτσι θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας.

Πάντα στα δύσκολα, αποδεικνύουμε εμείς οι Κύπριοι πως έχουμε την αστείρευτη δύναμη να βγαίνουμε νικητές. Και θα βγούμε νικητές κι αυτή τη φορά.