Αβέρωφ: Δηλώνω τη συγκρατημένη μου αισιοδοξία για ψήφιση του προϋπολογισμού

Αβέρωφ: Χρειαζόμαστε τον προϋπολογισμό για την περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων, για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δηλώνω μετά και από το πέρας της σύσκεψης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη συγκρατημένη μου αισιοδοξία ότι τις προσεχείς μέρες θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός για να μπορέσουμε με πρακτικό και ουσιαστικό τρόπο να σταθούμε δίπλα και στις ομάδες πολιτών, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και στην κοινωνία ολόκληρη.

«Στις πρωτόγνωρες υγειονομικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος και οι πολίτες, η ψήφιση του προϋπολογισμού είναι πέραν από αναγκαία. Δεν είναι μόνο για να μπορεί να λειτουργεί το κράτος, να έχουμε το σύστημα υγείας, να έχουμε πληρωμές συντάξεων και κοινωνικών παροχών. Χρειαζόμαστε τον προϋπολογισμό για την περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων. Χρειαζόμαστε τον προϋπολογισμό για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Δηλώνω μετά και από το πέρας της σύσκεψης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη συγκρατημένη μου αισιοδοξία ότι τις προσεχείς μέρες θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός για να μπορέσουμε με πρακτικό και ουσιαστικό τρόπο να σταθούμε δίπλα και στις ομάδες πολιτών, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και στην κοινωνία ολόκληρη».