Αβέρωφ: Για δεντροφύτευση σε Αρακαπά και Επταγώνια

Επίσκεψη Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε Αρακαπά και Επταγώνια για δεντροφύτευση

Τις κοινότητες Αρακαπά και Επταγώνια επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή κ. Νίκο Σύκα, τον κ. Δήμο Γεωργιάδη, συντονιστή της Πράσινης Συμφωνίας του Δημοκρατικού Συναγερμού η οποία αφορά το 1 εκατομμύριο δέντρα για όλη την Κύπρο και στελέχη του κόμματος. Ο κοινοτάρχης κ. Βασιλείου, δήλωσε για την επίσκεψη του κ. Νεοφύτου τα εξής:

«Καλοσωρίσω σήμερα στην κοινότητα μας τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμου τον κ. Νεοφυτου. Καλοσωρίσω επίσης όλους τους εμπλεκόμενους σήμερα στη δεντροφύτευση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τόσο κόσμο τόσους νέους να είναι στην κοινότητα μας και υπόσχομαι ότι τούτη την αγάπη που μας δείχνετε θα τη μεταφέρουμε εμείς στα δέντρα για να ξαναζωντανεψουμε τον Αρακαπά».

Εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας «Φοίνιξ» δήλωσε ότι, «υπογραμμίζουμε ότι η πρωτοβουλία Φοινιξ θα είναι δίπλα από κάθε χωριό και ευχαριστούμε για την ενημέρωση σήμερα».

Από την πλευρά του ο κ. Δήμος Γεωργιάδης, τόνισε τα εξής:

«Η πρωτοβουλία του Δημοκρατικού Συναγερμου για το ένα εκατομμύριο δέντρα για όλη την Κύπρο παίρνει σάρκα και οστά. Σήμερα είμαστε εδώ στον Αρακαπά, το αγαπημένο χωριό που θα φυτέψουμε ξανά και όπως είπε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβερωφ Νεοφυτου, το περιβάλλον δεν έχει χρώματα. Θελουμε όλοι οι πολίτες να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία μας και όλοι μαζί να δώσουμε ελπίδα στον τόπο μας.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές για τη δράση τους και είμαστε έτοιμοι να πρασινίσουνε την Κύπρο μας».

Ο κ. Ανδρέου εκ μέρους της Πράσινης Ασπίδας δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα κατά την οποία ενώνουμε δυναμεις με τον Δημοκρατικό Συναγερμό για την πρωτοβουλία του ενός εκατομμύριου δενδρυλλίων. Η Πράσινη Ασπίδα είναι πεμπτη φορά φέτος που κάνει δεντροφυτεύσεις. Έχουμε φυτέψει στην Αθιένου, στον Αρακαπά, στην Αλάμπρα και στην Αλαμινό. Συγχαίρουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό και προσωπικά τον Πρόεδρο που αποδέχτηκε την εισήγηση μας να ενώσουμε δυναμεις. Και εμείς ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές».

Τέλος ο κ. Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:

«Εγώ σήμερα θα περιοριστώ στο να εισάξω τον πρεσβευτή, τον εξάχρονο πρεσβευτή τον Θεόδωρο που τον συνάντησα σήμερα εδώ. Εθελοντής από τη Λακατάμια, που θα είναι σε όλη την εκστρατεία μας για να πρασινίσουμε την Κύπρο. Τον Θεόδωρο να τον θυμάστε. Θα είναι η σημαία αυτής της εκστρατείας».