«Έχει ένα χρόνο που ακούω για τις μίζες και υφίσταμαι διασυρμό. Έχασα την αξιοπρέπειά μου»

Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνέρχεται στη Λάρνακα, η δίκη για την υπόθεση της αγοραπωλησίας τεμαχίου τ/κ γης στη Δρομολαξιά με την αντεξέταση του πρώτου κατηγορουμένου Στάθη Κιττή .

Ο πρώην Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYTA αντέδρασε όταν η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Έλλη Παπαγαπίου τού υπέβαλε ότι έπαιρνε μίζες και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της Γενικής Εισαγγελίας κατηγορώντας την μεταξύ άλλων και για επιλεκτικές διαρροές στα ΜΜΕ.

«Φτάνει πια», είπε ο Στάθης Κιττής. «Έχει ένα χρόνο που ακούω για τις μίζες και υφίσταμαι διασυρμό. Έχασα την αξιοπρέπειά μου», ανέφερε και κατηγόρησε τη Γενική Εισαγγελία για το εναντίον του κατηγορητήριο.

Ο Στάθης Κιττής παρέπεμψε στις γνωστές μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του δικηγόρου του Νίκου Λίλλη με τον Λίλλη και με διάφορους άλλους.

«Όταν έσφιξε ο κλοιός γύρω από τον Λίλλη», είπε, «αυτός αποφάσισε να δώσει τον Κιττή για να γλιτώσει. Άκουσαν όλοι τις κασέτες. Φέρτε τις κασέτες να ακουστούν για να δείτε με ποιά άτομα έχετε να κάνετε. Γιατί τις κρύβετε; Είναι ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα και τις ζήτησε ο δικηγόρος μου αλλά δεν τις δίνουν”, ανέφερε στο δικαστήριο ο Στάθης Κιττής.

Η διαδικασία συνεχίζεται.