Έτοιμος ο Ολυμπιακός πριν το ντέρμπι με τον “αιώνιο” αντίπαλο

Ό,τι πιο έμπειρο και επιθετικότερο έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός τον άπειρο για τέτοια ντέρμπι, Βλαχοδήμο και στη θέση του πήρε τον Φετφατζίδη καθώς και τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους έχει βασιστεί στο μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής σεζόν μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε πολλή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να είναι διαρκώς πάνω από τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας οδηγίες.

Η επιθετική και αμυντική λειτουργία, τόσο κατά τη διάρκεια μίας κανονικής φάσης όσο και μίας στημένης φάσης, ήταν τα κύρια σημεία στα οποία έριξε το βάρος ο Πορτογάλος τεχνικός.