“Έσπασαν” στο ξύλο 24χρονο – Στην εντατική με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Νεαρός 24 χρόνων από την Ορόκλινη, βρίσκεται στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας  με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται αρκετά σοβαρή αφού φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17.30 χθες το απόγευμα έξω από αρτοποιείο στην Ορόκλινη εντοπίστηκε ένας νεαρός ηλικίας 24 χρόνων, από την Ορόκλινη, να είναι πεσμένος στο έδαφος φέροντας πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και το κρανίο.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Οι επι καθήκοντι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας εξέτασαν τον 24χρονο και διαπίστωσαν ότι αυτός έφερε πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου αφού η κατάσταση της υγείας του κρίνεται αρκετά σοβαρή.

Ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε είναι ο Αλέξης Παγκράτη. Από περαιτέρω έρευνες προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο Ελληνοκύπριων νεαρών και η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον τους και καταζητούνται.

Πρόκειται για ένα 20χρονο και ένα 21χρονο επίσης από την Ορόκλινη.