Έρχεται το ΧΑΟΣ…

Δυστυχώς έρχεται το χάος… Η Κύπρος αναμένεται να ακολουθήσει την πορεία των υπόλοιπων Ευρωπαικών χωρών που εντάχθηκαν στο πλαίσιο της σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας και των Μνημονίων. Ήδη τα πρώτα σημάδια είναι εμφανή, διαμαρτυρίες , επεισόδια, λαική αντίδραση στα επαχθή μέτρα του μνημονίου που ακόμα η χώρα δεν έχει ουσιαστικά βιώσει.

Τα πράγματα, θα χειροτερέψουν, όταν οι επιταγές του μνημονίου, γίνουν πράξη και οι διαμαρτυρίες του Κυπριακού λαού αναμένεται -και δικαίως- να ενταθούν.

Ενδεικτικό παράδειγμα, η εισβολή των έκτακτων ωρομισθίων στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προυπολογισμόύ του 2013 στην επιτροπή οικονομικών.

Οι διαδηλωτές παρέκαμψαν, τους ξαφνιασμένους αστυνομικούς και εισέβαλαν στο υπουργείο οικονομικών και μετά στη Βουλή.

Το ερώτημα βέβαια είναι “γιατί δεν πήγαν και στο προεδρικό οι παραπονούμενοι έκτακτοι αφού από εκεί  πηγάζει η κεντρική γραμμή για την πορεία της  διαπραγμάτευσης  με την τρόικα;”

Αυτό το σκηνικό είναι ένα μικρό δείγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει όταν γίνει δεκτό το μνημόνιο από τη Βουλή και ψηφιστεί. Αν δεν προσέξουν οι κυβερνώντες τότε θα υπάρξει ένα χάος με θλιβερές συνέπειες για όλους μας.