Έρευνες της Αστυνομίας για κλοπιμαία – 2 συλλήψεις

 Υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου, εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 37 και 44 χρόνων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.40 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην οικία του 37χρονου, όπου διενήργησαν  έρευνα στην κατοικία, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην παρουσία του ιδίου. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρία κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή, ένα ρολόι χεριού, μία τραπεζική κάρτα στο όνομα άλλου προσώπου, ένα αντρικό και δύο γυναικεία πορτοφόλια, χαρτονομίσματα σε ξένο συνάλλαγμα και αριθμό ηλεκτρικών εργαλείων.

Ακολούθησε γύρω στις 5.00 το απόγευμα χθες, έρευνα στην κατοικία του 44χρονου, που διεξήχθη βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην παρουσία του ιδίου και κατά την οποία τα μέλη της Αστυνομίας επίσης εντόπισαν μεταξύ άλλων, αριθμό ηλεκτρικών εργαλείων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι 37χρονος και 44χρονος συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των ανευρεθέντων, τα οποία κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον αυτά αποτελούν προϊόν κλοπής.

Οι 37χρονος και 44χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.