Έναρξη πτήσεων Αλεξανδρούπολη – Αγία Πετρούπολη από 31 Μαΐου

Με αφορμή τη νέα αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Αγίας Πετρούπολης που ξεκινάει στις 31 Μαΐου, η αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Γερομάρκου, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωπος της εταιρείας Aegean Airlines συζήτησαν προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συνεργασία και ο συντονισμός των εμπλεκόμενων στον τουρισμό φορέων.

«Γνωρίζετε ότι από το Μάιο ανοίγει η γραμμή μεταξύ Αγίας Πετρούπολης και Αλεξανδρούπολης» ανέφερε ο κ. Γερομάρκος, προσθέτοντας ότι: «θα υπάρξουν κι άλλες πτήσεις charter από άλλους προορισμούς προς την περιοχή μας, γι αυτό λοιπόν προσπαθούμε ως Περιφέρεια ΑΜ-Θ, με το δικό μας τρόπο, και μέσα σε πνεύμα πίστης και συνεργασίας, να προετοιμαστούμε, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Θέλουμε, ελπίζουμε, πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία όλων οι πτήσεις αυτές θα είναι βιώσιμες, και ειδικά οι πτήσεις μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Αγίας Πετρούπολης. Συμμετέχουν οι πάντες, είμαστε αρωγοί όλοι σε αυτή την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα φανούν τα αποτελέσματα.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει οργανωμένη προσέλευση επισκεπτών από την Αγία Πετρούπολη. Τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά», δήλωσε ο κ. Γερομάρκος.