Έληξε η υπόθεση ομηρίας στο Δασάκι Άχνας

Έληξε η υπόθεση ομηρίας η οποία εκτυλισσόταν   σε οικία στο Δασάκι της Άχνας.

Η Αστυνομία Δεκέλειας, εξετάζει υπόθσεη ομηρίας της συζύγου και της 5χρονης κόρης του  σε βάρος 38χρονου στο Δασάκι Άχνας.

Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται από τις 4 τα ξημερώματα περίπου, όταν ο 38χρονος αρνήθηκε να σταματήσει για τροχαίο έλεγχο σε σήμα της αστυνομίας των Βάσεων Δεκέλειας.

Λίγο αργότερα, η σύζυγος του τηλεφώνησε στην αστυνομία Δεκέλειας και ανέφερε ότι ο σύζυγος της ήταν μεθυσμένος σε εκτός ελέγχου κατάσταση και έσπαζε πράγματα το εσωτερικό του σπιτιού. Επιτόπου έσπευσαν αστυνομικοί των Βάσεων.

Όταν όμως εισήλθαν στο σπίτι, ο 38χρονος φέρεται να τους έδειξε πιστόλι το οποίο είχε στο τραπέζι της κουζίνας, οπότε οι αστυνομικοί βγήκαν έξω, απέκλεισαν τη σκηνή και κάλεσαν ενισχύσεις.

Για περίπου οκτώ ώρες, ο 38χρονος αρνείτο να παραδοθεί στην αστυνομία, κρατώντας κλειδωμένους στο σπίτι τη σύζυγο και την πεντάχρονη κόρη τους. Τελικά, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, στις 11.20 το πρωί, εξήλθε της κατοικίας, παρέδωσε το πιστόλι και συνελήφθη.

Ο 38χρονος, όπως έγινε γνωστό, είναι άνεργος τα δύο τελευταία χρόνια και αντιμετωπίζει δραματικά οικονομικά προβλήματα σε σημείο που συντηρείται με βοήθεια από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Μέλη της οικογένειας, που βρίσκονταν έξω από το σπίτι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, απηύθυναν έκκληση για βοήθεια προς τον 38χρονο πατέρα.