Έκκληση Παντ. Καψή να ανοίξει το Ραδιομέγαρο

Ακόμα και εντός των επόμενων ημερών μπορεί να γίνει εκπομπή κανονικού προγράμματος από τον ενδιάμεσο φορέα, ανέφερε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, μιλώντας το πρωί τηλεφωνικά στο MEGA.

«Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα τώρα στις προσλήψεις, γιατί θα γίνει ο έλεγχος των αιτήσεων και αν δεν υπάρχουν πάρα πολλά λάθη, είναι υπόθεση ημερών», είπε, επισημαίνοντας ότι «από σήμερα κιόλας θα συγκροτηθούν οι επιτροπές για να παρακολουθήσουν τις αιτήσεις και να προχωρήσουμε στις προσλήψεις».

Ο κ. Καψής απηύθυνε έκκληση να ανοίξει το ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου να προσληφθούν άλλοι 1.400 υπάλληλοι και εξέφρασε την ελπίδα, την επόμενη εβδομάδα «να ανακοινώσουμε και τα υπόλοιπα 1400 ονόματα των ανθρώπων, βέβαια θα προσληφθούν εφόσον ανοίξει και όταν ανοίξει η Αγία Παρασκευή».

Εξάλλου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχουν γίνει λάθη ή παραλείψεις στις αιτήσεις για πρόσληψη στον ενδιάμεσο φορέα και ανέφερε ότι αυτά θα ελεγχθούν. Είπε, μάλιστα, ότι για τον λόγο αυτόν δημοσιεύτηκαν και τα μόρια, ώστε «να μπορεί ο καθένας να βλέπει και αν αισθάνεται ότι ο ίδιος έχει περισσότερα μόρια και πρέπει να ελεγχθεί και ενδεχομένως επειδή έχει κάνει κάποιο λάθος στην αίτηση, έχει πατήσει ένα λάθος κουμπί, ξέρετε είναι ηλεκτρονικές αυτές οι αιτήσεις, να μπορεί να ζητήσει να μετρήσουν ξανά τα δικά του τα μόρια και να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρξει».