Έκκληση επιτελείου Γιώργου Λιλλήκα προς τους ψηφοφόρους για να τον επιλέξουν

Έκκληση προς τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τον Γιώργο Λιλλήκα, απηύθυνε ο, Εκπρόσωπος Τύπου του Εκλογικού του Επιτελείου Αλέξανδρος Μιχαηλίδης.

«Η ανατροπή δεν έρχεται με την αποχή και θα έρθει με τη συμμετοχή.Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στις κάλπες. Καλούμε τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν ελεύθερα. Καλούμε τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν τον Γιώργο Λιλλήκα»…η πρωτοφανής δυναμική του Γιώργου Λιλλήκα, η οποία ενισχύθηκε τις τελευταίες μέρες και από την επιβεβαίωση του γεγονότος ότι η πρόταση Λιλλήκα για άμεση αξιοποίηση του φυσικού αερίου μέσω της προπώλησης μέρους του οικοπέδου 12, είναι υλοποιήσιμη και εφαρμόσιμη».

Η πρόταση Λιλλήκα για το φυσικό αέριο μπορεί να απαλλάξει την Κύπρο και το λαό μας από το μνημόνιο, την ανεργία, τη δυστυχία και την ανέχεια, τόνισε ο κ.Μιχαηλίδης  … «η πρόσφατη αποκάλυψη της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εταιρείες/κολοσσούς του εξωτερικού για προαγορά φυσικού αερίου, πείθει και τον πλέον δύσπιστο πολίτη και αφήνει εκτεθειμένους αυτούς που λόγω προεκλογικών σκοπιμοτήτων επέμεναν ατεκμηρίωτα στην απόρριψη της πρότασης ελπίδας και ανάπτυξης του Γιώργου Λιλλήκα».

Οι πολίτες» πρόσθεσε,  έχουμε τη δυνατότητα, μέσω μιας διεκδικητικής πολιτικής, να κάμψουμε την τουρκική αδιαλλαξία και να ανοίξουμε το δρόμο προς μια λύση που θα ανατρέπει τα δεδομένα της εισβολής και της κατοχής και θα διασφαλίζει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και όλες τις δημοκρατικές ελευθερίες των νομίμων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας».