“Έδωσαν του λύμπουρα φτερά”….

Πριν από λίγες μέρες ενώ όλη η Κύπρος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα αναμένοντας να μάθει για το ποσό του κουρέματος των ανασφάλιστων καταθέσεων στη Τρ. Κύπρου, κάποιος μεγάλος και ισχυρός άνδρας της κεντρικής τράπεζας παρακολουθούσε τις εξελίξεις από πολυτελές ξενοδοχείο στη Πάφο….

Ναι καλά διαβάσετε…Ο  διοικητής τον οποίο διόρισε ο τέως πρόεδρος Δ. Χριστόφιας βρισκόταν για μίνι διακοπές στη Πάφο.. Να σου ζήσει Χριστόφια, αφού κατάφερες και μας τον άφησες “ενέχυρο” και απομεινάρι μίας φαλιρισμένης κυβέρνησης…

Που το πάει όμως το “Πανικούδην”;

Όπως όλα δείχνουν ο Πανίκος Δημητριάδης έχει χάσει και τους λιγοστούς υποστηρικτές που είχε εντός του ΑΚΕΛ και του έχει απομείνει ένας και μοναδικός υποστηρικτής. Αυτός που τον έχει διορίσει και δεν είναι άλλος βέβαια  από τον Χριστόφια και τη σύζυγο του η οποία και τον ανακάλυψε…..

Πραγματικά έχει χάσει όλους τους εντός Κύπρου, υποστηρικτές του ο Πανίκος Δημητριάδης. Φυσικά στην Ευρώπη τον στηρίζει ο Μάριο Ντράγκι και κάποιοι άλλοι τραπεζίτες της ΕΕ και η Τρόικα.

Η  όλη συμπεριφορά του μέχρι τώρα δείχνει ότι δεν στηρίζει τη Κύπρο αλλά τη τρόικα.

Έστω και την υστάτη, ας προβληματιστεί λιγάκι ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης και ας δει επιτέλους το καλό της Κύπρου……

Ο Κυπριακός λαός απαιτεί  δικαίωση…