Έγκλημα Μιτσερού: Νεκροτομή στη δεύτερη σορό, παρουσία ανθρωπολόγων

Η νεκροτομή στη δεύτερη σορό που ανέσυραν από το φρεάτιο του τρόμου,  στο Μιτσερό το Σάββατο συνεχίζεται και σήμερα στη παρουσία ανθρωπολόγων.

Δεν έδωσε απαντήσεις για τα αίτια θανάτου, η νενομισμένη νεκροψία που έγινε επί της δεύτερης σορού, που ανασύρθηκε από το φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό.

Η νεκροτομή που  διενεργήθηκε χθες  από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, δεν έδωσε στο φως στοιχεία για ταυτοποίηση της σορού με τη Αριάν Παλάνας Λοζάνο.

Σε μια προσπάθεια να διαφανούν τα αίτια θανάτου της δεύτερης γυναίκας η ταυτότητα της οποίας ακόμη δεν έγινε γνωστοποιηθεί, οι ιατροδικαστές ζήτησαν και την συνδρομή ανθρωπολόγων για την εξέταση στη σορό που πιστεύετε πως είναι η Αριάν .

Ο 35χρονος συλληφθείς είχε παραδεχτεί και δεύτερο φόνο, αυτόν της Αριάν .

Χθες λήφθηκαν δείγματα DNA από την σορό για εξετάσεις ταυτοποίησης σε μια προσπάθεια να οριστικοποιηθεί η ταυτότητα του θύματος.

Πάντως όπως μεταδόθηκε από χθες τεκμήριο που εντοπίστηκε στη σορό της γυναίκας φαίνεται να συνδέει τον ύποπτο 35χρονο αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς που τελεί υπό κράτηση.