Άντρος Κυπριανού: Προσωπικές πρωτοβουλίες για την στήριξη του υποψηφίου του ΑΚΕΛ

Στην Εζεκία Παπαιωάννου έχει κτυπήσει κόκκινο μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Πανικό φαίνεται πως προκάλεσε μάλιστα η τελευταία δημοσκόπηση η οποία δείχνει ελάχιστο προβάδισμα υπέρ του Γιώργου Λιλλήκα, ένατι του υποψηφίου του ΑΚΕΛ Σταύρου Μαλά.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του γ.γ του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, ο οποίος ανέλαβε προσωπικές πρωτοβουλίες, δίνοντας εντολές να ξεκινήσει μια εκστρατεία των κομματικών στελεχών, από σπίτι σε σπίτι, με σκοπό να πεισθούν οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι του κόμματος και να γυρίσουν “πίσω στο μαντρί” τους. Σε αυτή τη μέθοδο συνηγόρησε όπως ήταν αναμενόμενο και ο “εγκέφαλος” της προεκλογικής εκστρατειας, Νίκος Κατσουρίδης.

Στόχος του ΑΚΕΛ και ειδικά του γενικού γραμματέα του κόμματος είναι να “κινήσουν γη και ουρανό” ούτως ώστε ο υποψήφιος τους να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο των εκλογών και να παλέψει με τον Νίκο Αναστασιάδη. Το αστείο βέβαια της υπόθεσης είναι πως το ίδιο ακριβώς επιθυμεί και ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης, ώστε να επισφραγίσει την εκλογή του με μια καθαρή νίκη και με ευρύτερο προβάδισμα απο αυτό που θα αποσπούσε στον πρώτο γύρο των εκλογών.