Άνοιξαν οι ουρανοί στην Κύπρο – Κατολισθήσεις και ομίχλη σε πολλές περιοχές

Καταρρακτώδεις βροχές και ομίχλη έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις συγκοινωνίες. Δρόμοι στις επαρχίες της Λευκωσίας, Πάφου  καθώς και στην επαρχία της Λάρνακας είναι κλειστοί και η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους , καθώς η ορατότητα σε πολλά σημεία είναι μηδενική.

Στην επαρχία Λευκωσίας, στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Ανθούπολης – Αστρομερίτη, επικρατεί πυκνή ομίχλη.
Στην επαρχία Πάφου, ο δρόμος Νατάς – Χολετριών, είναι κλειστός  λόγω των ορμητικών νερών του ποταμού. Εκεί σύμφωνα με την αστυνομία, παρασύρθηκε Τ/κ από τα νερά του ξεροπόταμου, όταν επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από τη Νατά στη Χολέτρια. Ο άνδρας κατάφερε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και φτάσει στην άκρη του ποταμού, στο φράγμα του Ασπρόκρεμνου.
Λόγω κατολισθήσεων έχουν κλείσει οι δρόμοι Pine Wood- Κακοπετριάς, η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Κακοπετριάς – Καρβουνά, προς το χωριό Σπήλια,
Πλατρών – Τροόδους, όπως και οι δρόμοι Άλασσας – Πλατρών, Τριμίκλινης – Αμιάντου – Καρβουνά, Γεράσας – Καλού Χωριού – Ζωοπηγής  – Αγρού

Επίσης, ο δρόμος Κιτίου – Μαζωτού, στην επαρχία Λάρνακας, είναι επικίνδυνος καθώς έχει συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα νερού στο οδόστρωμα.