Άλφα Μέγα και Tesco

Η μεγάλη υπεραγορά Άλφα Μέγα, έχει κλείσει πριν από μερικές εβδομάδες συμφωνία συνεργασίας με την γνωστή Βρετανική πολυεθνική εταιρεία  τροφίμων και λιανικού εμπορίου, Tesco.

Όλα καλά και άγια μέχρι εδώ…. Έλα όμως που στα ράφια τους ενώ προωθούσαν Κυπριακά προιόντα βοηθώντας έτσι την Κυπριακή οικονομία, τώρα ο όμιλος Παπαέλληνα με τη συνεργασία τους με τη βρετανική εταιρεία Tesco, τερμάτισε στη πλειοψηφία της να τοποθετεί στα ράφια της κυπριακά προιόντα. Γιατί άραγε;

Δικαίωμα βέβαια του κ. Παπαέλληνα να χρησιμοποιεί και να  πλασάρει τα προιόντα που θέλει, αλλά ας δούμε πρώτα  τη Κύπρο μας βοηθώντας ο καθένας με το τρόπο του να βγούμε από την οικονομική κρίση και τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι πλέιστοι Κύπριοι πολίτες μετά τη καταστροφική πενταετία Χριστόφια….

Αν συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και άλλες υπεραγορές της Κύπρου όπως προχωρά η υπεραγορά Άλφα Μέγα, τότε η οικονομία μας θα διαλυθεί.. Διότι δεν είναι μόνο αυτό… Η πλειοψηφία των υπαλλήλων είναι κοινοτικοί , η τρίτων χωρών και οι Κύπριοι υπαλλήλοι είναι μετρημένοι…

Εμείς δεν έχουμε λόγο να “χαιδεύουμε αυτιά” κανενός. Δεν προσδοκούμε διαφήμιση από τις υπεραγορές Άλφα Μέγα άρα μπορούμε και έχουμε δικαίωμα να γράφουμε όλη την αλήθεια να την ξέρει και ο κόσμος.

Ας βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας με το τρόπο που μπορεί την κυπριακή οικονομία και το τόπο μας. Ας στηρίξουμε κυπριακές επιχειρήσεις και κυπριακά προιόντα.