Άθως: Πάω έφεδρος – Με το σάκο της ΕΦ στο στούντιο…

Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με το όνομα του εκπροσώπου τύπου κόμματος, ο οποίος σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη δεν παρουσιάζεται ως έφεδρος όπως προνοεί ο νόμος.

Χθες στο twitter γινόταν χαμός με δημοσιογράφο της «Καθημερινής» που κατηγόρησε τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη για φυγοστρατία και «λάσπη» κατά του  βουλευτή του ΔΗΣΥ και εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος,  ο ίδιος,  με γραπτή του δήλωση παραδέχθηκε ότι η αναφορά στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή αφορά τον ίδιο.

Χθες όμως ο Γενικός Ελεγκτής απαντώντας στα πυρά είπε ότι  ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, δεν ήταν καν στα ευρήματα της Έκθεσης. «Δεν θα επεκταθώ για ευνόητους λόγους» όπως έγραψε.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», φιλοξενήθηκε ο Άθως Αντωνιάδης, ο οποίος επεκτάθηκε επί του ζητήματος:

«Αρχικά επέλεξα να μην σχολιάσω και να παραμείνουμε στην ουσία της έκθεσης, της προβληματικής δηλαδή κλήσης των εφέδρων στην Εθνική Φρουρά. Ακόμα και μετά τη φημολογία που αφορούσε στο όνομά μου, επέλεξα να μην δώσω συνέχεια. Δυστυχώς όμως πλέον είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Ο κάθε έφεδρος έχει στο σπίτι του χρεωμένο σάκο με όλο το υλικό που του προμηθεύει η Εθνική Φρουρά. Ο δικός μου ο σάκος είναι αυτός».

Στο σημείο αυτό ο Άθως Αντωνιάδης παρουσίασε όντως στην κάμερα το σάκο που του έχει χρεώσει η ΕΦ ενώ παράλληλα παρουσίασε και το Φύλλο Πορείας του, το γνωστό σε όλους ΦΑΠ.

«Αναγκάστηκα κατ’ επανάληψη να ενημερώσω την ΕΦ όταν επέστρεψε από το εξωτερικό για να διευθετηθεί και η δική μου κλήση. Το λέω για να επιβεβαιώσω και εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα», κατέληξε ο κ. Αντωνιάδης.

Τώρα πρέπει κάποιος να βγεί στον αέρα και να αναφέρει ποιος είναι, ή κάποιος θα πρέπει επίσης να παραδεχτεί ότι δεν πάει έφεδρος αλλιώς το επίμαχο θέμα θα εξακολουθεί να απαχολεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Φυσικά ο  Γενικό Ελεγκτής, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, δεν μπορεί δημοσιοποίησει το επίμαχο όνομα.