Άγριος καυγάς μεταξύ Ε. Δίπλαρου και Χ. Χριστοφίδη

Άγριος καυγάς ξέσπασε στην εκπομπή του ΡΙΚ “Πρώτη ενημέρωση” μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιου Δίπλαρου και του πρώην διευθυντή του γραφείου του Δ. Χριστόφια, Χρίστου Χριστοφίδη.

Το θέμα της έντονης λογομαχίας με τον Χριστοφίδη να χάνει τη ψυχραιμία του και να απειλεί τον Ε. Δίπλαρο με αγωγές ήταν το αίτημα των τέως αξιωματούχων του Προεδρικού για πληρωμή των αδειών ανάπαυσης τους. Το αίτημα αυτό ως γνωστό απερρίφθη από το νυν υπουργικό συμβούλιο.

Το αρχικό  θέμα όμως που επέφερε την έντονη λογομαχία, ήταν η κάθετη άποψη του κ. Χριστοφίδη ότι δήθεν φταίει ο Αναστασιάδης για την τραγική κατάσταση της Κυπριακής οικονομίας. Όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος Σ. Κυπριανού, πως γίνεται να κατέστρεψε τη Κύπρο ο Αναστασιάδης μέσα σε λίγους μήνες, η απάντηση του Χριστοφίδη ήταν ότι καταστροφή μπορεί να επέλθει και μέσα σε ένα λεπτό.

Όπως φαίνεται ο κ. Χριστοφίδης δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι τα 5 χρόνια διακυβέρνησης Χριστόφια έχουν καταστρέψει τα πάντα.

Μήπως ζούσε εκτός Κύπρου;

Γιατί τόση επιθετικότητα εκ μέρους του κ. Χριστόφιδη; Η επιθετικότητα βγαίνει συνήθως όταν δεν μπορούμε να τεκμηριώσουμε κάτι….

Αυτό τα λέει όλα….