Άγριος καυγάς μεταξύ Ελένης Σταύρου και Χρίστου Χριστοφίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κακός χαμός έγινε στο στούντιο του Sigma, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μεταξύ της υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ Ελένης Σταύρου και το μέλος του πολιτικού γραφείου του ΑΚΕΛ Χρίστου Χριστοφίδη.

Αιτία του «κακού» η ανάρητησης της βουλευτού του ΔΗΣΥ, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Τουρκοκύπριου ακαδημαϊκού Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.

Ο κ. Χριστοφίδης, σε πολύ έντονο ύφος, έκανε λόγο για ρατσισμό και ακραίο εθνικισμό εκ μέρους του ΔΗΣΥ, αλλά και της κ. Σταύρου.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο ΔΗΣΥ εξελίσσεται σε «ΕΛΑΜ Β΄». Για να προσθέσει: «Και θέλω να πω κάτι στην κυρία Σταύρου – Σύρου, αυτά τα οποία λέτε εδώ και καιρό, ντροπιάζουν και προκαλούν την κοινωνία μας, δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους».

Η κ. Σταύρου υπεραμύνθηκε της ανάρτησής της, καλώντας το ΑΚΕΛ να απαντήσει ξεκάθαρα στα ερωτήματα που έθεσε και ο ΔΗΣΥ αλλά και το Προεδρικό αναφορικά με το τι λέει το κόμμα στους Τουρκοκύπριους στα κατεχόμενα.

Το μέλος του ΑΚΕΛ, φανερά εκνευρισμένο από τις τοποθετήσεις της κυρίας Σταύρου, δήλωσε: «Δεν θα κάτσω εγώ να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας, διότι η κυρία Σταύρου – Σύρου τη μια αποφασίζει “Ελλάς – Κύπρος – Ενώσις”, την άλλη αποφασίζει ότι ο Γρίβας είναι απίστευτος».

Η κ. Σταύρου έκανε λόγο για προσωπική της στοχοποίηση εκ μέρους του κυρίου Χριστοφίδη, με τον ίδιο να της ανταπαντά: «Ξέρω ότι έχετε ένα πρόβλημα με τη δημοκρατία, αλλά να μου επιτρέψετε να πω και εγώ την άποψή μου».

Με την κυρία Σταύρου να ανταπαντά: «Είναι στο μυαλό σας που είναι το πρόβλημα, όχι έμενα το πρόβλημά μου με τη δημοκρατία».

Η υποψήφια του ΔΗΣΥ επανέλαβε τα περί στοχοποιήσής της από ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ.

Ο κ. Χριστοφίδης υπενθύμισε στην κ. Σταύρου δηλώσεις της με τις οποίες υποστήριζε πως, ό,τι χάνεται με πόλεμο, δεν κερδίζεται με διαπραγματεύσεις.

Προσθέτοντας: «Αν θέλετε να μιλήσουμε για το ποιοι παίζουν το παιγνίδι της Τουρκίας και για το ποιοι θα είναι επικίνδυνοι στην Ευρώπη, σας λέω πολύ ξεκάθαρα ότι εσείς θα είστε επικίνδυνη στην Ευρώπη!».

Η κυρία Σταύρου υποστήριξε ότι αυτή η δήλωση απομονώθηκε και παρερμηνεύτηκε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Sigmalive