Άγριος καβγάς στη Βουλή – Παπανάτσιου: «Εγκληματική οργάνωση η ΧΑ» – Κασιδιάρης: «Είστε αισχρή»

Στα κυβερνητικά έδρανα, ένα βήμα πριν από το σημείο που καθόταν η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, έφρασε αυτή τη φορά ο κ.ε. της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης, σε μια ακόμα απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων. Αφορμή ήταν η αναφορά της υπουργού κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, στα χαρακτηριστικά της εγκληματικής οργάνωσης που αποδίδονται από τη δικαιοσύνη στο κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου.

« Η διαφορά αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ για τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία είναι γνωστή», είπε η κ. Παπανάτσιου σημειώνοντας πως πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση. «Είστε αισχρή», απάντησε ο βουλευτής πηγαίνοντας προς τα υπουργικά έδρανα, με τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να παρεμβαίνει, να ζητά να πέσουν οι τόνοι και φυσικά να διαγραφούν οι επιθετικοί προσδιορισμοί από τα πρακτικά.

Πάντως πέραν του σόου, η υφυπουργός επιβεβαίωσε στην τοποθέτησή της ότι επίκειται νομοθετική ρύθμιση που θα εξισώνει τη φορολογία εισοδήματος των βουλευτών με εκείνη των υπόλοιπων φορολογούμενων, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περεταίρω διευκρινήσεις για τον τρόπο και το χρόνο εφαρμογής της.