Άγρια κόντρα Άδωνι – Τσακαλώτου: Είσαι γραφικός – άντε ρε ξεφτίλα

Άγρια κόντρα με βαρε΄ς χαρακτηρισμούς ξέσπασε  μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του  αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τσακαλώτος άσκησε κριτική στον Γιάννη Κουτσούκο του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα. Κατόπιν, ο υπουργός έστρεψε τα βέλη του κατά του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος επιχείρησε να τον διακόψει. «Κύριε Κωνσταντινόπουλε σας παρακολουθώ δύο χρόνια, ποτέ δεν έχετε διακόψει για να πείτε κάτι σοβαρό», είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στο προεδρείο της Βουλής ανέφερε: «Κυρία Πρόεδρε επιτρέπεται να λέει αυτά ο υπουργός; Επιτρέπεται ο υπουργός να προσβάλλει συναδέλφους;».

«Τι είσαι ο Τζον Γουέιν της πολιτικής», είπε ο κ. Τσακαλώτος, απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Μην έχεις ύφος. Τα ξεπουλάς όλα» του απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Δεν είναι ώρα για γέλια σήμερα, κύριε Σταθάκη».

«Έχεις τα μούτρα και μιλάς κιόλας. Άντε ξεπούλησέ τα όλα μπας και μείνεις υπουργός. Ανθρωπάκι είσαι», φώναζε ο κ. Γιωργιάδης και απαντώντας σε διαμαρτυρίες από έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε: «Δεν ντρέπεσαι; Ντροπή σου!».

«Εσύ τι είσαι;», τον ρώτησε ο κ. Τσακαλώτος.

«Δεν έχει τέτοια σήμερα. Θα πιείτε όλο το πικρό ποτήρι γι’ αυτά που κάνετε. Τόσα χρόνια ήσασταν εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων και τώρα ιδιωτικοποιείτε τα πάντα για να μείνετε βουλευτές», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Να μην μιλάει καθόλου, να βγάλει το σκασμό», ακούστηκε να λέει εκτός εαυτού ο κ. Γιωργιάδης, μετά από έκκληση της προεδρεύουσας Χαράς Καφαντάρη.