Άγρια κόντρα Άδωνι – Μανταλένας για το ταξίδι Καμμένου

Το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας. Ενδεικτική είναι η λεκτική αντιπαράθεση που σημειώθηκε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνι Γεωργιάδη και την εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η κ. Παπαδοπούλου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Μονακό ως «ιδιωτική», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, για ταξίδια -ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο». Η φράση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ προκάλεσε την τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη.

«Δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο, βρισκόμουν σε ένα φουσκωτό. Ένα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ’ όσο το σκάφος του αρχηγού της. Όμως δεν είναι το ζήτημα εκεί. Εγώ δεν είμαι υπουργός Άμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη. Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει τη μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Άμυνας της Ελλάδος και ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και το έκανε την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας.

Όταν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας να κάνουμε κοινοβουλευτικό έλεγχο» επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Σας αρέσει το χυδαίο ύφος του χθεσινού tweet ή του σημερινού κατά του κ. Βαρβιτσιώτη όπου φέρνει αυτή τη χυδαιότητα στην πολιτική ζωή του τόπου;» διερωτήθηκε. «Τα περί χυδαιότητας τα αντιπαρέρχομαι. Κοίτα ποιος μιλάει. Ο κ Γεωργιάδης πήγε ταξίδι με εκπρόσωπο της 4ης εξουσίας».

«Άμα σας πει κάποιος στο Twitter ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;» ήταν το ερώτημα του κ. Γεωργιάδη. «Εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε αυτή τη χυδαιότητα, ντροπή σας» ανταπάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Κάποιο λόγο έχει για να τα γράφει αυτά. Δεν θα μας κάνετε υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο πολιτευόμαστε. Αν κάποιος έχει εκχυδαίσει την πολιτική ζωή είστε εσείς. Υπερασπιζόμαστε έναν πατριώτη που είναι καθαρός και δεν έχει βάλει το χέρι στο “μέλι”» συνέχισε την κόντρα η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.