΄Οσοι επενδύουν στο θάνατο της χώρας θα διαψευστούν, λέει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, ενόψει των εξελίξεων μετά τη ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων, αλλά και το Eurogroup.

«Εδώ στην Ελλάδα, αυτοί που κατ’ επάγγελμα επενδύουν στο αδιέξοδο, ή μάλλον στον θάνατο της χώρας, όπως είπα στη Βουλή, για τα δικά τους κομματικά ή επιχειρηματικά οφέλη, θα διαψευστούν οικτρά», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, φωτογραφίζοντας την αξιωματική αντιπολίτευση… Οι Έλληνες πάσχουν, αγωνιούν, διαμαρτύρονται, ξέρουν όμως κατά βάθος ότι αυτή είναι η μόνη εφικτή και ασφαλής πορεία. Ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να ξανακάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη πάνω σε στέρεα θεμέλια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα εκπλήρωσε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της  και τώρα είναι η ώρα των οριστικών και αξιόπιστων αποφάσεων εκ μέρους των θεσμικών εταίρων της Ελλάδας. «Ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρωζώνη –η μεγάλη πλειονότητα των κρατών-μελών της Ευρωζώνης- αντέχουν καθυστερήσεις και ασάφειες», επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος.