«Αργυρό» στην πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου για το χειρότερο tweet

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!».

Για το tweet  αυτό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη λίστα με τα χειρότερα «τιτιβίσματα» του 2012 από το περιοδικό Time.

Το tweet ,που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, είχε γράψει η Παπαχρήστου στον λογαριασμό της λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, και είχε γίνει η αιτία να αποκλειστεί η συμμετοχή της από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε κάνει λόγο για ατυχές χιούμορ. Η απολογία της όμως μέσω διαδικτύου, δεν είχε πείσει.

Το «χρυσό» στη λίστα των χειρότερων Tweets, παίρνει η  γκάφα του βρετανικού καταστήματος μόδας CelebBoutique, το οποίο ντύνει τους πελάτες του όπως ντύνονται οι διασημότητες. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, είδαν ότι στο twitter ήταν πρώτο στα trending topics η λέξη Aurora, προφανώς λόγω της μαζικής δολοφονίας που είχε γίνει στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Μπάτμαν στην Aurora του Κολοράντο.

Και ιδού το tweet που ανήρτησαν:”Η λέξη Aurora είναι στην κορυφή προφανώς λόγω του φορέματος μας Aurora, εμπνευσμένο από την Kim K».