Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο «πνεύμα» του κορονοϊού (Photos)

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο «πνεύμα» του κορονοϊού (Photos)

Στο πνεύμα του κορωνοϊού τα φετεινά Χριστούγεννα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειές τους λόγω της πανδημίας.

Τα περισσότερα σπίτια έχουν ήδη στολιστεί για τις ημέρες των Χριστουγέννων, έτσι ώστε να ανεβαίνει λίγο η διάθεση του κόσμου, παρά την πανδημία.

Αρκετοί είναι μάλιστα εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να στολίσουν κάπως διαφορετικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Πολλοί επέλεξαν να μην κρεμάσουν φέτος τις καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια και γιρλάντες, αλλά αντικείμενα σχετικά με τον κορονοϊό, που μπήκε φέτος στις ζωές μας και τις άλλαξε ριζικά.

Προστατευτικές μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, χαρτιά υγείας και καθαριστικά μαντηλάκια είναι μερικά από τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν ως χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Δείτε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα με θέμα τον κορονοϊό:

Check Also

Η Πελόζι ζητά τη δίωξη βουλευτών που ενδέχεται να βοήθησαν τους εισβολείς στο Καπιτώλειο

Share Twitter Οποιοδήποτε εκλεγμένο μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, που αποδειχθεί ότι βοήθησε τον όχλο υποστηρικτών …

Δύο χρόνια φυλάκιση 38χρονου Αυστριακού για ναζιστικό τατουάζ

Share Twitter Το Περιφερειακό Δικαστήριο της αυστριακής πόλης Κλάγκενφουρτ, πρωτεύουσας του ομόσπονδου κρατιδίου της Καρινθίας, …