Χιλιανή δήμαρχος χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να κάνει «κίκι τσάλεντζ» (Video)

Η Κάθυ Μπαρίγκα είναι η όμορφη Χιλιανή δήμαρχος της πόλης Μαιπού. Είναι λεπτή, με καμπύλες, ωραίο πρόσωπο και ξανθά μαλλιά και γενικά είναι μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη ακόμη και όταν είναι ντυμένη συντηρητικά με κάποιο ταγιέρ.

Η Κάθυ έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και τη δείχνει να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό της όχημα για να κάνει «κικι τσάλεντζ».

Η Κάθυ βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού και αρχίζει (ενώ το όχημα βρίσκεται εν κινήσει) να λικνίζεται αισθησιακά, να χαμογελάει και να σχηματίζει καρδούλες με τα χέρια της.

Το γραφείο ελέγχου του υπουργείου εσωτερικών της Χιλής όπου υπάγονται οι δήμοι ανακοίνωσε ότι της επιβάλλει πρόστιμο ίσο με το 10% του μηνιαίου της μισθού. Την επέπληξαν μάλιστα ότι καταχράστηκε δημόσια κινητή περιουσία.

Η ίδια όμως πέρασε στην αντεπίθεση και δήλωσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαι απογοητευμένη από το σύστημα της Χιλής. Την ώρα που καθημερινά η διαφθορά αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και κανείς δεν κάνει κάτι για να τη σταματήσει, μου επιβάλλουν πρόστιμο για 23 δευτερόλεπτα χορού»

Check Also

Νεογέννητο μωράκι άνοιξε το στόμα του και τους άφησε όλους… άφωνους (Photos)

Share Twitter Όταν η Μπέθανι Γκριν καλωσόρισε στον κόσμο την τρισχαριτωμένη κορούλα της και την …

Ο «Πάμπλο Εσκομπάρ του παράνομου εμπορίου αυγών»

Share Twitter Ο 56χρονος Βρετανός Jeffrey Lendrum έπεσε το περσινό καλοκαίρι στα χέρια των τελωνειακών …