Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Αποφύγετε την αναλυτική πίεση, αγαπητοί Κριοί! Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον επεκτατικό Δία στον Σκορπιό, ενδέχεται να μεγεθύνει κάποιες από τις ανησυχίες σας. Ταυτόχρονα όμως, σας βοηθά να λύσετε συναισθηματικούς ή οικονομικούς «κόμπους» κοιτώντας τους με ανανεωμένη οπτική. Προτιμάτε να κινείστε αυτόνομα, γι’ αυτό επιστρατεύστε την ελαστικότητα για να διανύσετε την πορεία που έχετε επιλέξει. Καθ’ οδόν θα βρείτε αρκετούς έμπιστους συμμάχους που θα σας διευκολύνουν να προσεγγίσετε τους στόχους σας!

Ταύρος

Τα ζεύγη θα κερδίσουν στα σημεία, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη συναντά σήμερα τον ταξιδιάρη Δία, στον Σκορπιό και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Συντονιστείτε με το συναίσθημα και την τόλμη σας, γιατί το άλλο σας μισό μπορεί να είναι ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα. Τα διακριτικά πειράγματα μπορούν να σπάσουν τον πάγο σε μια γνωριμία και να εξαλείψουν την ένταση. Οι δεσμευμένοι, αξιοποιήστε και την αίσθηση του χιούμορ σας: Το γέλιο είναι το καλύτερο μέσο για να επιλύσετε πιθανές διαφορές με το ταίρι σας!

Δίδυμοι

Προτίθεστε να ιδρώσετε λίγο περισσότερο, αγαπητοί Δίδυμοι; Η ανάγκη να φροντίσετε το σώμα και τη φυσική σας κατάσταση, θα χτυπήσει κόκκινο σήμερα. Η Σελήνη συναντά τον επεκτατικό Δία, στον Σκορπιό και τον τομέα σας της ευημερίας. Οργανώστε μια αυθόρμητη βόλτα με το ταίρι σας ή με φίλους, μια αλλαγή σκηνικού θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας εξάσκηση. Αν δεν μπορείτε να μετακινηθείτε πρακτικά, διαμορφώσετε ένα πρόγραμμα άσκησης μέσα στο σπίτι. Φροντίστε τη διατροφή σας, βάζοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά στο πιάτο και τα ποτήρια σας… Η «πράσινη» αποτοξίνωση είναι ιδανική τη φθινοπωρινή περίοδο, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αδιαθεσίες και ιώσεις!

Καρκίνος

Ξυπνήστε την κοινωνική πεταλούδα που έχετε μέσα σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη συναντά τον ενθουσιώδη Δία, στον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας της χαράς. Κρατήστε τον ενθουσιασμό και τη λάμψη σας σε υψηλά επίπεδα, ξεχάστε όσα θεωρούσατε υπερβολικά και εκφράστε ανοικτά όσα σκέπτεστε. Η μέρα είναι ιδανική για να θέσετε ακόμα και θέματα που σας προκαλούν νευρικότητα… Ο τομέας του φλερτ ευνοείται επίσης σήμερα, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν οι προτάσεις λάβουν ηχηρά «ναι»!

Λέων

Η πλευρά σας του οικοδεσπότη αφυπνίζεται σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη συναντά τον πατριάρχη Δία, στον Σκορπιό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Η διάθεσή σας θα είναι να περιποιηθείτε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους, γι αυτό είναι η ιδανική στιγμή να τους ετοιμάσετε ένα δείπνο. Καλέστε άτομα που έχετε να δείτε καιρό – είτε ένα ιδιαίτερο άτομο για να περάσετε όμορφες στιγμές μόνοι στον καναπέ… Αν σκέφτεστε να κάνετε μια επαναπροσέγγιση, το τυχερό άγγιγμα του Δία θα σας ωθήσει να μιλήσετε ειλικρινά και να πετύχετε τον στόχο σας.

Παρθένος

Πόσο εκφραστικοί μπορείτε να γίνετε, αγαπητοί Παρθένοι; Σήμερα ετοιμαστείτε να προχωρήσετε μπροστά, να δημοσιοποιήστε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας. Η Σελήνη συναντά τον εξωστρεφή Δία στον Σκορπιό, χαρίζοντάς σας ποιότητα αστέρων. Μην σκιάσετε τη λάμψη σας για να εξυπηρετήσετε άλλους, μην νιώθετε άβολα επειδή θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Αξιοποιήστε τη δημοσιότητα για να επιστρατεύσετε συμμάχους και να ανταλλάξετε καινοτόμες ιδέες. Η οξεία διαίσθησή σας θα σας χρίσει τους καλύτερους υποψήφιους για να αναλάβετε τα ηνία!

Ζυγός

Αισθάνεστε τυχεροί, αγαπητοί Ζυγοί; Δεν αποκλείεται ακόμα και να κερδίσετε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι σήμερα, που η Σελήνη συναντά τον «γούρικο» Δία στον 2ο Οίκο σας των κερδών! Η μέρα ευνοεί επίσης επαγγελματικές συναντήσεις, αν θέλετε να αποσπάσετε τη θέση ή την αμοιβή των ονείρων σας… Κι αυτό κάτι σαν λαχείο είναι! Σε γενικές γραμμές, να είστε πιο ανοικτόμυαλοι και πρόθυμοι προς οτιδήποτε νιώθετε σωστό. Οι συζητήσεις για κάποιες ιδέες σας, σήμερα μπορεί να γίνουν η επόμενη μεγάλη σας επένδυση!

Σκορπιός

Βάλτε τους στόχους στο επίκεντρο της προσοχής σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη παραλληλίζεται σήμερα με τον Δία της τύχης στο ζώδιό σας, γεγονός που θα ευνοήσει τις φιλοδοξίες σας. Θέστε πιο ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων από τον εαυτό σας, τόσο σε επίπεδο δικτύωσης όσο και για τα κίνητρά σας. Αφήστε να πάρει τα ηνία η ανταγωνιστική πτυχή σας και τολμήστε να πάρετε ρίσκα. Κάντε τις αλλαγές που απαιτούνται, για να φύγουν όλα τα εμπόδια από τον δρόμο σας… Οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και πρέπει να αδράξετε τις ευκαιρίες

Τοξότης

Αναζητήστε προσωπικό χώρο και χρόνο, αγαπητοί Τοξότες! Η ευαίσθητη Σελήνη συναντά σήμερα τον φιλόσοφο και κυβερνήτη σας Δία, στον Σκορπιό και τον τομέα σας της ενδοσκόπησης. Έχετε ανάγκη να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, προκειμένου να βάλετε σε σειρά τα επόμενα βήματά σας. Ακόμα κι αν νιώσετε υπερβολικά συναισθηματικοί ή ευσυγκίνητοι, δεν είναι κακό να το εκφράσετε στους δικούς σας ανθρώπους. Θα διαπιστώσετε ότι επικοινωνείτε καλύτερα μεταξύ σας, όταν νιώθουν ότι δεν είστε σε άμυνα!

Αιγόκερως

Η ηγετική πλευρά σας βγαίνει στην επιφάνεια, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η σημερινή τολμηρή συνάντηση της Σελήνης με τον Δία στον Σκορπιό, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε παρέες και δράσεις που αυξάνουν τη φήμη και το κύρος σας. Πάρτε τα ηνία των καταστάσεων, είστε οι οικοδεσπότες και όχι επισκέπτες των ζητουμένων σας. Να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα ανταποκριθούν σε κάθε ειλικρινή προσέγγισή σας… Αν θέλετε αυτές οι προσεγγίσεις να έχουν και μια περαιτέρω εξέλιξη, αρκεί να ανοιχτείτε περισσότερο και να εκφραστείτε πιο θερμά!

Υδροχόος

Πόσους στόχους έχετε, αγαπητοί Υδροχόοι; Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, θα σας ωθήσει να πραγματώσετε αρκετούς από την μακρά λίστα σας! Η Σελήνη συναντά τον Δία της επέκτασης, στον Σκορπιό και τη ζώνη της καριέρας σας. Επενδύστε τα ταλέντα σας στην ηγετική σας φύση και φανείτε ορμητικοί στις επαφές σας με υψηλά ιστάμενους. Αν έχετε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, δεν πρέπει να χρονοτριβείτε άλλο στην ανάλυσή της… Έχετε κάνει την προεργασία, περάστε στη δράση με εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας!

Ιχθύες

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η σημερινή συνάντηση αυθάδειας ανάμεσα στη Σελήνη και τον εξωστρεφή Δία, γίνεται στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Μην αντισταθείτε σε καμία πρόκληση, η εξερεύνηση και ο πειραματισμός θα είναι η συνταγή της ημέρας. Λειτουργείστε αυθόρμητα και στην προσωπική σας ζωή, αρκεί να είστε ειλικρινείς και συνεπείς σε όσα θα πείτε και θα δείξετε!