Φρίκη! Αποκεφάλισε με δρεπάνι την ερωμένη του, επειδή νόμιζε ότι τον απατά

Ξεπέρασε κάθε όριο η ζήλεια ενός άνδρα για την ερωμένη του: η υποψία και μόνο ότι μπορεί να τον απατά, τον οδήγησε στο εγκλήμα, καθώς για να την τιμωρήσει την αποκεφάλισε με ένα δρεπάνι.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στη Βομβάη, όπου ο Pritesh Patel ζούσε διπλή ζωή και ήταν πολύ ερωτευμένος με την ερωμένη του, την Jyoti Surjeet Singh η οποία ήταν χορεύτρια σε μπαρ ενώ εργαζόταν περιστασιακά και ως μοντέλο.

Ο 30χρονος παντρεμένος άνδρας συντηρούσε οικονομικά “το αίσθημά του” και φρόντιζε να μην της λείπει τίποτα όπως γράφει η “Dailymail”. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μπαρ στη Βομβάη και με τον Pritesh να μην έχει κανέναν ενδοιασμό για τον παράνομο δεσμό του.

Την είχε μάλιστα καλέσει στις 27 Δεκεμβρίου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του, στο αγρόκτημα του, στο χωριό Τimpa της Ινδίας.

Την επόμενη μέρα το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στη Βομβάη για να γιορτάσουν την έλευση του 2018. Επέστρεψαν στη φάρμα του Pritesh στη 1 Ιανουαρίου.Το εντυπωσιακό είναι ότι ταξίδεψαν προς το αγρόκτημα όλοι μαζί, δηλαδή και η γυναίκα του Pritesh.

Στις 2 Ιανουαρίου ο παντρεμένος άνδρας, θολωμένος από το πάθος του είχε έναν άγριο καβγά με την ερωμένη του γιατί πίστευε ότι τον απατά. Όσο κι αν εκείνη προσπαθούσε να τον συνεφέρει, εκείνος δεν την πίστευε. Σε μια στιγμή άρπαξε ένα δρεπάνι και αποκεφάλισε την νεαρή γυναίκα.

Μάλιστα, όταν συνελήφθη φορούσε ακόμη την λευκή μπλούζα που είχε τα αίματα της ερωμένης του. Αυτό που είπε στους αστυνομικούς ήταν πως δεν άντεχε να βλέπει την γυναίκα για την οποία ξόδευε τόσα λεφτά να φλερτάρει με άλλους.

Check Also

Μετάλλαξη Omicron: Ύποπτο κρούσμα εντοπίστηκε στη Γερμανία

Υπουργός στο γερμανικό κρατίδιο της Έσσης δήλωσε σήμερα ότι η πρόσφατα εντοπισθείσα παραλλαγή Omicron του …

Συναγερμός στην Ολλανδία με 61 κρούσματα σε επιβάτες από την Αφρική…

Οι ολλανδικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι 61 άνθρωποι που έφτασαν στο Άμστερνταμ με δύο πτήσεις …