Υπ. Γεωργίας: Δημιουργία Κέντρων Εξυπηρέτησης του Αγρότη

Τη δημιουργία Κέντρων Εξυπηρέτησης του Αγρότη (ΚΕΑ) σε επαρχιακό επίπεδο τα οποία θα λειτουργούν ως μία «πύλη εξυπηρέτησης» του Αγρότη αλλά και του κάθε πολίτη που θα μπορεί σε μία επίσκεψη να εξυπηρετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν το Υπουργείο εξάγγειλε ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Υπουργός συμμετείχε σε δημόσιο διάλογο με Φορείς Αγροτών και Περιβαλλοντικές Οργανώσεις με θέμα την αναδιάρθρωση του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

Ο κ. Κουγιάλης εξέφρασε τη θέση της Κυβέρνησης για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του Κράτους στοχεύοντας στη μείωση της γραφειοκρατίας με παράλληλη αύξηση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας της Δημόσιας Υπηρεσίας.

Τέλος ο Υπουργός παρουσίασε σε συντομία τις εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων της Διεθνούς Τράπεζας που περιέχονται στη μελέτη, δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση του ρόλου της Διοίκησης του Υπουργείου δημιουργώντας τρεις Διευθύνσεις/Τομείς, τον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Τομέα Περιβάλλοντος και τον Τομέα Στρατηγικού Προγραμματισμού και Οριζοντίων Θεμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Check Also

Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής – Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες

Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής – Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που έγινε …

Ο καιρός τις επόμενες μέρες, Αίθριος,ο,καιρός,σήμερα,με,τη,θερμοκρασία,να,φτάνει,στους,37,βαθμούς,

Αίθριος ο καιρός σήμερα με παροδικές νεφώσεις – Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που …