Τ. Αντωνίου: Δεν χρεώθηκε τίποτα προσωπικό στις Κυπριακές Αερογραμμές

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών Τώνης Αντωνίου δήλωσε σήμερα, η πορεία μου στις Κυπριακές Αερογραμμές αποβλέπει αποκλειστικά στο να προσφέρω από τη θέση μου για τη σωτηρία του Εθνικού Μεταφορέα, ο οποίος δήλωσε ότι ο ίδιος δεν απολαμβάνει οφέλη όπως οι πρώην Πρόεδροι της εταιρείας. Κληθείς να σχολιάσει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Πολίτης”, το οποίο κάνει λόγο για κατασπατάληση πόρων και παράτυπων ενεργειών του Προέδρου των ΚΑ, με εξώδικα πρόστιμα, σέρβις αυτοκινήτου, εκπτώσεις εισιτηρίων, φιάλες κρασιών, απευθείας αναθέσεις έργων κ.λπ., ο κ. Αντωνίου είπε ότι πήρε μια επιστολή από τον Υπουργό Οικονομικών την περασμένη Τρίτη, ο οποίος τον παρακαλεί και του κοινοποιεί κάποια στοιχεία σε κλειστό φάκελο, για να του απαντήσει συγκεκριμένα ερωτήματα.

“Αυτά τα ερωτήματα”, είπε, “θα απαντηθούν σήμερα ολοκληρωμένα, θα δοθούν στον Υπουργό Οικονομικών και από εκεί και πέρα θα κρίνουμε κατά πόσο είναι αληθή ή όχι. Εγώ δηλώνω κατηγορηματικά ότι οτιδήποτε υπάρχει σε αυτά τα μικρά πράγματα, τα οποία δεν μιλούμε για πάρα πολύ σοβαρά θέματα, θα στοιχειοθετηθούν”.

Πρόσθεσε πως “υπάρχουν πολλές ανακρίβειες”, και ότι “θα δικαιολογηθούν”. “Να κάνετε λίγη υπομονή”, είπε, “διότι όταν δοθούν στον ΥΠΟΙΚ θα καλέσω τους δημοσιογράφους για να ενημερωθείτε σωστά”.

Απαντώντας σε ερώτηση, είπε πως δεν χρεώθηκε απολύτως τίποτα προσωπικό στις Κυπριακές Αερογραμμές, για να προσθέσει πως ο Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών σε σχέση με όλους τους πρώην Προέδρους της εταιρείας δεν απολαμβάνει οικονομικά οφέλη από την εταιρεία.

“Θέλω να είμαι κατηγορηματικός. Χρησιμοποιώ το δικό μου αυτοκίνητο καθημερινώς και Σαββατοκύριακα, δεν έχω αποδεχτεί αυτοκίνητο της εταιρείας , δεν έχω αποδεχτεί μισθούς ως Εκτελεστικός, όπως κάποιοι άλλοι, δεν έχω αποδεχθεί τίποτα απολύτως. Σας δηλώνω απερίφραστα ότι η πορεία μου στις Κυπριακές Αερογραμμές αποβλέπει αποκλειστικά στο να προσφέρω από μια θέση, στην οποία πιστεύω ότι και εγώ και το ΔΣ πιστεύουμε ότι έχουμε τις ικανότητες, για να σώσουμε τον κρατικό αερομεταφορέα”, είπε.

Check Also

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Βοηθό ΓΓ των ΗΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Βοηθό Γενικό …

Δεύτερη συνάντηση Καρογιάν – Χριστοδουλίδη – Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Δεύτερη συνάντηση Καρογιάν – Χριστοδουλίδη – Στο επίκεντρο το Κυπριακό Κυπριακό, ενέργεια, άμυνα και γεωπολιτικά …