Τσίπρας και Καμμένος στο στόχαστρο του Α.Γεωργιάδη

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορώντας τον, ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του να δώσει τα χρήματα, που δεν πλήρωσε για το “χαράτσι”, στο ΚΕΘΕΑ, αντιθέτως τα..”παντελόνιασε”!

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει δωρεά στο ΚΕΘΕΑ με το όνομα του κ. Τσίπρα, με βάση την απάντηση που έλαβε απο τον Υπουργό Υγείας.

“Η απάντηση του υπουργείου Υγείας, που μου ήρθε χθες, αναφέρει ότι δεν υπάρχει κατάθεση στο όνομα του κ. Τσίπρα, αλλά υπάρχουν πολλές ανώνυμες δωρεές. Όταν κάποιος λέει δημοσίως πως θα δώσει το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ, δεν τον πιάνει ξαφνικά η σεμνότητα να πάει να τα δώσει ανώνυμα. Αφού υποτίθεται πως το κάνει για λόγους συμβολισμού. Ο κ. Τσίπρας τα «παντελόνιασε» τα λεφτά” είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο ύφος συνέχισε λέγοντας πως επειδή είναι αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήταν βέβαιος ότι δεν θα του κόψουν το ρεύμα “πηγαίνει και κάνει μαγκιές” τόνισε.

” Το ότι ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας θεωρεί τον εαυτό του πιο έξυπνο από τους άλλους Έλληνες κι επειδή είναι αυτός που είναι και δεν θα του κόψουν το ρεύμα “παντελονιάζει” τα λεφτά κι ο άλλος που είναι φτωχός και δεν έχει να πληρώσει μένει χωρίς ρεύμα, δεν το δέχομαι. Αυτό είναι αίσχος” κατέληξε.

Απο το στόχαστρο του Άδωνι Γεωργιάδη δεν ξέφυγε ούτε ο Πάνος Καμμένος, τον οποίο χαρακτήρισε ώς τον μεγαλύτερο καραγκιόζη που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια!

Δεν υπάρχει δεύτερος! Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική! Το ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής. Έβγαζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψεύτη, όλοι οι άλλοι τον καταλαβαίναμε ότι λέει ψέματα- πλην αυτών που τον ψηφίσανε δυστυχώς- και τώρα βγαίνουν οι δικοί του και αποκαλύπτουν πως ο ίδιος είχε δώσει το χαρτί.” είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.