Ψήφισε λάθος κόμμα και αυτοτιμωρήθηκε κόβοντας το δάχτυλο του! (Video)

Ο Παβάρ Κουμάρ από την Ινδία είναι αυτό που λέμε πραγματικός «κοψοχέρης». Ψήφισε λάθος κόμμα στις εκλογές στην Ινδία και για να αυτοτιμωρηθεί πήρε έναν μπαλτά και έκοψε το δάχτυλο του.

Ο Παβάρ πήγε στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφιζε. Η εφορευτική επιτροπή του μάρκαρε το χέρι με το ειδικό ανεξίτηλο μελάνι (στην Ινδία για να μην διπλοψηφίζουν, αντί για εκλογικά βιβλιάρια ή ταυτότητες, βάφουν με μελάνι το δάχτυλο του ανθρώπου που ψήφισε) και πήγε μπροστά από την κάλπη για να ψηφίσει.

Αντί όμως να πατήσει το κουμπί του κόμματος BSP, πάτησε το κουμπί του κόμματος BJP. Του αντίθετου ιδεολογικά κόμματος από εκείνο που ήθελε να ψηφίσει.

«Μπερδεύτηκα με τα σύμβολα επάνω στο ειδικό μηχάνημα» είπε στην εφορευτική επιτροπή και ζήτησε να ξαναψηφίσει. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορούσε να γίνει. Του το αρνήθηκαν.

Τότε ο Παβάρ βγήκε με το κεφάλι σκυμμένο από το εκλογικό τμήμα, πήγε στο σπίτι του, πήρε έναν μπαλτά και έκοψε το δάχτυλο που πάτησε το λάθος κουμπί.

Το κόμμα BJP που ψήφισε αντιπροσωπεύει τους συντηρητικούς Ινδουιστές ενώ το BSP που ήθελε να ψηφίσει θεωρείται πιο φιλολαϊκό κόμμα. Το σήμα του BJP είναι ένα λουλούδι ενώ το σήμα του BSP είναι ένας ελέφαντας.

Check Also

Η 36χρονη Αλίνα Καμπάεβα σύντροφος του Πούτιν γέννησε – Όργιο φημών για τον πατέρα

Share Twitter Το ερώτημα αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει γίνει και πάλι πατέρας -και μάλιστα, …

ΗΠΑ: Μεθυσμένος ούρησε στον τάφο 9χρονου παιδιού που πέθανε από καρκίνο! – Απελύθει… (Video)

Share Twitter Το αφεντικό του 23χρονου Μπράιαν Μπελάς, ήταν έξαλλο. Μόλις είχε δει ένα βίντεο …