Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές στο σενάριο του νέου «Καφέ της Χαράς»

Συγκαταλέγεται επάξια στις σειρές που έχουν γραφτεί στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού, με τις ατάκες των ηρώων να αφήνουν ιστορία και να προκαλούν άφθονο γέλιο μέχρι σήμερα. Το σίριαλ του Ant1, το «Καφέ της Χαράς», που προβλήθηκε για τρεις σεζόν, από το 2003 έως και το 2006, επιστρέφει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του σταθμού, 12 χρόνια μετά.

«Η σειρά θα επιστρέψει για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του “Καφέ της Χαράς”», είχε δηλώσει ο Χάρης Ρώμας, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές και ένας εκ των δύο δημιουργών αυτού του σίριαλ που ακόμη και σήμερα προβάλλεται σε επανάληψη.

Ο Χάρης Ρώμας, μάλιστα, έχει γράψει τα πρώτα επεισόδια της ανανεωμένης σειράς, η οποία θα περιστρέφεται κατά κύριο λόγο γύρω από τον έρωτα του Μανωλάκη και της Βάλιας, που θα έχουν μεγαλώσει.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της Ρένιας Λουιζίδου και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, για τους οποίους είχε ακουστεί ότι ίσως δεν πρωταγωνιστούσαν στα νέα επεισόδια; Και οι δύο ηθοποιοί θα κάνουν την εμφάνισή τους στην αρχή του έργου, καθώς οι υποχρεώσεις τους στη σειρά του Alpha, «Το σόι», και στο σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα» του καναλιού του Αμαρουσίου, αντίστοιχα, δεν τους επιτρέπουν να βρίσκονται σε όλο το νέο κύκλο.

Η Ζέτα Δούκα, επίσης, θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά, ενώ οι συντελεστές επιφυλάσσουν και μία τεράστια έκπληξη σχετικά με το παρόν του Περίανδρου Πώποτα.