Τρελό! Αυνανιζόταν στο γυμναστήριο βλέποντας καλλίγραμμη κοπέλα να κάνει γυμναστική! (Video)

Πολλές φορές η κάμερα ενός κινητού μπορεί να πιάσει τα πιο απίθανα περιστατικά. Όπως έναν άνδρα στο γυμναστήριο που δεν κάνει γυμναστική, αλλά χαιδεύεται κοιτάζοντας μια πανέμορφη γυναίκα να κάνει βαθιά καθίσματα και να γυμνάζει τους υπέροχους γλουτούς της.

Το περιστατικό συνέβη σε γυμναστήριο στη Νότια Αφρική. Και εκείνος που το κατέγραψε το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε αμέσως viral.

Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, έχει καθίσει εξουθενωμένος από τη γυμναστική στο πάτωμα και έχει βάλει επάνω στα γεννητικά του όργανα μια πετσέτα. Στο δεξί του χέρι κρατάει το κινητό του και απαθανατίζει μια πανέμορφη κοπέλα που γυμνάζει το κορμί της και το αριστερό του χέρι το έχει φέρει κάτω από την πετσέτα και αγγίζει παλινδρομικά, πάνω κάτω το καβάλο του.

Το βίντεο το είδαν φυσικά και οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου οι οποίοι σκέφτονται όχι μόνο να κινηθούν νομικά κατά του… ατακτούλη άνδρα με την πετσέτα, αλλά και να του αφαιρέσουν δίχως αποζημίωση την ετήσια κάρτα μέλους που έχει από το γυμναστήριο.

Check Also

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θύμα απάτης… (Video)

Share Twitter Στη Μήλο βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και απολαμβάνουν …

Ο βασιλιάς παράτησε τον θρόνο του για μια Ρωσίδα… 6 μήνες μετά ζητά διαζύγιο!

Share Twitter Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας ζήτησε διαζύγιο από την Ρωσίδα καλλονή μόλις λίγες …