Τρελό! Ένας Youtuber χάριζε… αυτοκίνητα! (Video)

  • Ο MrBeast αγόρασε όλα τα αυτοκίνητα μιας -σχετικά- μικρής αντιπροσωπείας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έναντι 100.000 δολαρίων και… διαφοροποίησε τις τιμές τους!

Όσοι ήταν τυχεροί και βρέθηκαν τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος, έφυγαν με ένα αυτοκίνητο… δώρο!

Ο MrBeast είναι ένας από τους πιο γνωστούς youtuber στην Αμερική, ο οποίος έχει πάνω από 24 εκατομμύρια συνδρομητές. Συνεπώς, τα βίντεό του έχουν πάρα πολλές προβολές, που του αποφέρουν και το αντίστοιχο αντίτιμο. Η δημοφιλέστερη μεταφόρτωσή του αγγίζει τα 66 εκατομμύρια views! Σύμφωνα με το Social Blade, το μηνιαίο εισόδημά του εκτιμάται στα 50.000 δολάρια, ενώ μπορεί να φτάνει έως και τα 760.000 δολάρια. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό άγχος, ωστόσο τα χρήματά του τα ξοδεύει κυρίως για καλό σκοπό, αποφεύγοντας να τα σπαταλάει… χωρίς λόγο (βλέπε Paul Logan).

Το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στην τεράστια πλατφόρμα δείχνει τον ίδιο, καθώς και την ομάδα του, να χαρίζουν αυτοκίνητα! Ο MrBeast αγόρασε όλα τα αυτοκίνητα μιας -σχετικά- μικρής αντιπροσωπείας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έναντι 100.000 δολαρίων και… διαφοροποίησε τις τιμές τους! Με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο κατάφεραν να πλασάρουν τα αυτοκίνητα που ήταν προς πώληση σε ανυποψίαστους πελάτες, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους και τα αυτιά τους.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο

Check Also

Παρίσι: Ιπτάμενα ταξί στον Σηκουάνα την άνοιξη του 2020… (Videos)

Share Twitter Παριζιάνοι και περαστικοί παρατηρούν αποσβολωμένοι ένα φουτουριστικό όχημα να σχίζει τα νερά του …

Η Μελίνα Ασλανίδου «λιώνει» στο κρεβάτι του pilates (Video)

Share Twitter Η Μελίνα Ασλανίδου, φέτος, κάθεται στη θέση του κριτή στο X-Factor και είναι …